Реклама / Ads
2| 4053 |14.10.2018 НОВИНИ

Сидеров: Симеонов да каже, дали ще сме заедно на изборите догодина

.
Волен Сидеров Източник: БГНЕС
Все още няма яснота дали Обединените патриоти ще участват заедно в изборите за ЕП догодина. „До момента имам отговор от Каракачанов, който казва „да, така трябва, правилно е, съгласен съм“. Нямам отговор от Валери Симеонов, който продължава да казва: Аз ще помисля, ще видя.”. Това каза Волен Сидеров.
 

Нашето споразумение е само за участие в парламентарните избори през 2017-а, то не важи за европейските избори, трябва да взема решение, но в момента не мога да ви кажа. Аз и Каракачанов вече го подканвахме няколко пъти да каже по-скоро, защото на практика трябва да започваме вече кампанията, допълни той пред БНР.

 

Той коментира и предизборния съюз с Николай Бареков. Сидеров оцени Николай Бареков като човек, който се е преборил да вкара двама евродепутати в ЕП и е заел своето място в Консервативния алианс в последните пет години:

 

„Той е заместник-председател на бюрото. Тоест, той извоюва една позиция от българска страна, аз го гледам като представител на България, която позиция иска някак си щафетно да я предаде на българска партия и вижда в лицето на "Атака" такава. Това са нашите отношения с Бареков и аз не знам някой да каже тук нещо лошо. Тук не става дума за изневяра на коалиционното ми споразумение с Патриотите, а за една възможност да се вземе позиция в Консервативния алианс и аз мисля, че моите партньори трябва само да одобряват това, а не да го критикуват, ако са разумни политици“.

 

Бареков е проявил „джентълменството“ и ролята му е полезна за целия патриотизъм в България, категоричен е Сидеров,

 

Сидеров заяви, че винаги е бил конструктивен политик, „но това е било приглушавано и завоалирано от черната пропаганда“. Според него и твърденията за скандално негово поведение в столично заведение са свързани с поканата от европейските консерватори.

 

“Това е измислица, която трябва внесе някакъв черен щрих към моя профил. Аз съм свикнал с това, няма проблем”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5443 |08.10.2018 Симеонов: Светлозар Лазаров не е подходящ за главен секретар на МВР . 4| 4006 |04.10.2018 Първан Симеонов: Реформа в здравеопазването няма, а има даване на повече пари . 4| 4239 |28.09.2018 Вицепремиерът Симеонов: По-тежко върви диалогът със Сидеров . 2| 4184 |18.09.2018 П. Симеонов: Наивно е да се смята, че протестите ще имат успех без външна намеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads