Реклама / Ads
32| 5646 |31.08.2011 НОВИНИ

Сидеров: Смесените райони за заплашени от изборен екстремизъм

.
Волен Сидеров
В страната опасно се излямизират цели райони и села. В много селища вече се говори само на турски език. Тенденциозно се издигат минарета с едничката цел след време да се каже, че това е мюсюлманска територия. За това предупреди от ефира на БНТ лидерът на Атака Волен Сидеров.
 


Той е категоричен, че не става въпрос за политическа манипулация и създаване на напрежение, а се е убедил в тези факти по време на обиколките из България през август.

 

За да се спрат тези процеси, трябва ясна държавна политика. Но от страна на институции, като президенството, тя липсва, атакува Сидеров държавния глава Георги Първанов.

 

Според него било абсолютен гаф, че преди дни на тържествата по случай боевете на връх Шипка Георги Първанов не е присъствал.

 

Волен Сидеров отчете, че е крайно необходимо приемането на закон за българския език, какъвто партия “Атака” е внесла в НС. Според него такъв закон ще очертае правата на българите в чужбина, но и ще регламентира използването на езика в държавната администрация и медиите. 

 

Сидеров прогнозира, че ако не се вземат специално мерки преди изборите в смесените райони може да се стигне до тежки инциденти, които да опорочат вота. Според него белези за такива провокации вече имало с нападенията над активисти на ГЕРБ от хора на ДПС в общините Черноочене и Джебел, заяви лидерът на Атака.

 

Той коментира и една от най-скандалните теми от най-новата ни история – подпалването на партийния дом в София преди 21 години.

 

На 26 август всичките събития бяха манипулирани и организирани от самата БКП – БСП. Аз лично съм пряк свидетел. Нещата бяха подготвени отвътре и огънят лумна оттам. Целта беше да се създаде фашизоиден образ на СДС, да се лепне един черен етикет на младите демократи. А същевременно да се замажат следи, да изчезнат документи. Тогава БСП използва наркомани и шпицкоманда, за да постигне целта си, припомни Волен Сидеров.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 5659 |05.08.2011 Сидеров: Ще изместя Борисов, после ще се слагате на мен . 64| 4743 |22.07.2011 Волен Сидеров: Не Цветанов, Трайков е за смяна . 138| 5205 |17.07.2011 В. Сидеров: Атака няма да подкрепи вота . 16| 5829 |13.07.2011 Сидеров: Турска цистерна заплашва българи, а Гюл говори на турски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads