Реклама / Ads
46| 6332 |24.03.2014 НОВИНИ

Сидеров си тръгна от КСНС: Държат се като васали на САЩ!

.
Източник: Булфото
"Видях тревожна атмосфера на КСНС на васално поведение спрямо американското посолство, заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров, който напусна заседанието на КСНС.
 

"Докладите бяха изключително казионни, тенденциозни, все едно написани от американското посолство. Правят се едни констатации, обяснява се, че за България няма пряка военна или друга заплаха, анализира се Русия като вражедбна страна. Едно разузнаване не би трябвало да си позволява да анализира такъв важен партньор като Русия като враждебна държава, това го има в доклада на Националната разузнавателна служба и в доклада на "Военна информация"", каза  Сидеров.

"Това е непрофесионално, говори за тенденциозност, американско влияние. Становището, което се предлага от екипа на президента, за мен е категорично неприемливо, разграничаваме се от него. В него се говори за военна агресия на Русия в Украйна, идиотско, тенденциозно твърдение, с което президентът цели да ни скара с Русия. Говори се за анексия след 70 години мир в Европа. Казах му на Плевнелиев да не става смешен", коментира лидерът на "Атака".

"Щатите са водили войни, навършва се годишнина от бомбардировките в Югославия. Има отричане на референдума в становището, има потвърждаване на санкциите, нещо, което е категорично неприемливо. Казах, че "Атака" не е съгласна, казах, че ако държавното ръководство го направи, това е груба грешка. Проектът на становище на КСНС, който се изготвя, е изключително вреден за България", допълни още той.

"Прогнозирам много силно народно движение в България за сваляне на това управление. Рисковете за България не бяха обсъдени пълноценно и професионално. Рисковете следват от намерението да се приемат санкции срещу Русия и България да ги подкрепи. Борисов, Местан, Янаки Стоилов не се изказаха, аз не чух тяхното мнение, не можах да разбера какво мислят - може да не мислят нищо. Много е тревожна липсата на мисъл, разум, позиция в нашето държавно ръководство", каза Волен Сидеров.

"Това беше разделителна линия, в която хората и в България и в Европа ще трябва да се определят. Време е българският народ да избира хора, които не са служители на американското и еврейското посолство", допълни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 44| 4890 |24.03.2014 В. Сидеров: България трябва да наложи вето на санкциите към Русия . 33| 5513 |21.03.2014 Светлозар Лазаров: Ако се наложи, ще си взема папката и ще си тръгна . 73| 5694 |16.03.2014 Сидеров: БСП трябва да си сменят външния министър . 14| 5177 |16.03.2014 Сидеров поиска извънредно заседание на НС заради Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads