Реклама / Ads
33| 5514 |31.01.2014 НОВИНИ

Сидеров: Аз трупах статии, други милиони

.
Волен Сидеров
Лидерът на Атака посочи, че най-големият гей парад се състоял на територията на Софийския университет.
 

Г-н главен прокурор, поискайте имунитета на президента на Републиката, за да може той да даде показания как е прехвърлял пари в офшорни сметки, призова лидерът на "Атака" Волен Сидеров в НС. И продължи в този дух: Поискайте имунитета на Бойко Борисов, защото при него има данни за извършени престъпления в много голям мащаб. Сидеров посочи доклад на комисията за "Авиоотряд 28" и злоупотребите със средства.

Излезе информация от свидетел, който твърди, че лицето Бойко Борисов е предлагало 500 000 лева на криминални елементи, за да правят провокации на протестите, да предизвикат ексцесии, които да доведат до държавен преврат. Защо независимите и обективни български медии не се занимават с тази тема, каза Сидеров. За тях не е важно, че един бивш министър-председател е готов да плати половин милион лева за провокации. Прокуратурата си мълчи, смята Сидеров.

Къде са били през лятото на 1989 г. сегашният президент и лидер на най-голямата парламентарна група? Били са от редиците сиви мишки и са викали „Ура” на системата, която сега отричат. Президентът и лидерът на най-голямата парламентарна група могат да се правят на десни и популисти. През годините на прехода разобличавах тези, които ограбваха България. Какво правеха президентът и лидерът на най-голямата група? Аз трупах статии, те трупаха милиони на гърба на народа – чрез охранителни фирми, нечист бизнес. С това е натрупал милионите, с които си купи скъпите имоти в Гърция, но днес това не му пречи да излезе и да говори за евроатлантическите ценности. Защо лидерът на най-голямата парламентарна група не направи референдум по време на управлението си”, попита той. „Вече има 6 иска от лицето Борисов и ме съди за това, че контрабандата и наркотрафикът по негово време бяха много силни, каза още Сидеров.

Най-големият гей парад се състоя на територията на Софийския университет. Събра се група от терористи. Те окупираха абсолютно незаконно територията на СУ. Лидерът на най-голямата парламентарна група подкрепи хора, които казват – ние не признаваме държавата и Конституцията. Реакцията беше нулева. Да каже защо подкрепи анархисти и терористи. Нямало начин да влязат и да ги изгонят. Ами оставете ги да се изколят, може би тогава ще дойде полиция. Вместо да работи за страната си, държавният глава изпълнява евтини поръчки. Обръщам се към главния прокурор, така, както бяхте много бърз. Поискайте имунитета на Росен Плевнелиев. Поискайте имунитета на лицето Бойко Борисов, призова още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 5196 |29.01.2014 Сидеров: Ако бях премиер, пускам 3 и 4 блок на "Козлодуй" . 8| 5608 |13.01.2014 Йовчев за казуса Сидеров: Малко са ми абсурдни конспиративните тези . 101| 6917 |12.01.2014 Сидеров: ГЕРБ са организаторите на случката на летище Варна . 47| 5489 |01.01.2014 Сидеров: Който ни снима в Куба, да си излезе с името

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads