Реклама / Ads
14| 4882 |09.06.2011 НОВИНИ

Сидеров: Цветанов организира отцепниците от “Атака”

.
Волен Сидеров
Вицепремиерът в правителството на ГЕРБ е уговарял преди няколко месеца депутати от партия "Атака" да се отцепят от Волен Сидеров и да се декларират като депутати към мнозинството. Единствената цел била разбиването на партията на националистите и пренасочване на парите от държавната субсидия за партиите.
 

Така Волен Сидеров обясни по БНТ защо от 21 народни представители вече е останал само със 17.

На въпрос на водещите дали Цветанов е вицепремиерът уговарял “предателите”, Сидеров отговори: “Вие го казахте...”.

Според Волен Сидеров големият проблем бил в пропуски в закона за политическите партии. Тайна било кой от напусналите депутати към коя политически партии се декларира, като така се променял вота на хората. Тогава се започват тайни пазарлъци – порочна практика, която трябва управляващите да променят, защото в един момент ще започне да работи срещу ГЕРБ.

Сидеров обясни, че от бюджета на “Атака” вече са отрязали 50 000 за единия от напусналите и очаква партийната им каса да олекна с още 150 000.

Той отрече категорично обвиненията на напусналия го депутат Валентин Николов, който разкри преди ден, че лидерът им е принуждавал всички депутати да стават гаранти на кредити до 150 000 лева към овшорки на Сейшелите.

Никога никого не съм заставял да подписва такива гаранции. Всеки е достатъчно голям, за да носи отговорност за това, което е вършил. Прокуратурата ме разследваше по подобни обвинения, но не откри нищо, контрира Сидеров.

Според него всички компромати срещу “Атака” са заради страх от участието на лидера й в президенските избори.

Припомняме, че вчера парламентът бламира избора на Волен Сидеров за председател на комисия "Антимафия". Това силно разгневи атакиста, който се закани, че "Атака" ще преосмисли позицията за това как ще гласува при искания вот на недоверие, който БСП и ДПС се очаква да внесат в парламента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 5313 |08.06.2011 Човекът на Цветанов в СГС замесен в скандал с имоти . 97| 5341 |07.06.2011 Цветанов: Политик с две лица организира вота на недоверие . 36| 5835 |03.06.2011 Цв. Цветанов: Кунева не ни вълнува . 20| 5402 |01.06.2011 Цветанов: Ако внесат вота - ще отговарям с удоволствие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads