Реклама / Ads
19| 4817 |14.10.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: В Турция и досега наричат България своя провинция

.
Волен Сидеров
Яли сме им попарата на "тия с чалмите"; Каракачановци излъгаха подписалите се за референдум; въпросът се блокира от управляващата партия, но хората знаят, че турчинът ще го смачка икономически и демографски, каза лидерът на Атака.
 

Достатъчно много се занимавахме с Алексей Петров, знаем, че е назначен по времето на Костов от Ат. Атанасов, обяви по НТВ лидерът на партия Атака Волен Сидеров. Той напомни и кой е бил комитетът по посрещането на Алексей Петров - "Яне Янев, Дачковци, Мачковци и други на хранилка", дословно каза лидерът на Атака. Отсега нататък само органите на правораздаването могат да произведат новини по тази тема, не ние от парламентарната комисия, добави той.

Какъвто и референдум да се предложи, винаги ще се пита трябва ли точно по този въпрос да се прави допитване до народа, обяви Сидеров и каза, че онези, които се водели за Инициативен комитет, излъгали подписалите се против членството на Турция в ЕС, защото направили съглашателство с управляващите такъв референдум да има, едва когато наистина Турция тръгне да влиза в ЕС. Това е тема, която Атака е поставила, откакто е на политическата сцена, но този въпрос се блокира от управляващата партия, осведоми Сидеров. Сега се виждало кой за какво се бори - Каракачановци и агентИвановци са имали измамно отношение по темата, коментира той и съобщи, че е крайно време да се създаде политическо обединение около тази тема, а не всеки премиер да посреща турския си колега като губернатор, без да поставя въпросите за тракийските имоти и религиозните свободи. Атака настоява за незабавен референдум, каза лидерът на Атака и нахока журналистите, че насаждат нихилизъм. За хората този въпрос не бил абстрактен; българинът много добре разбирал какво означава турчинът да го смачка икономически и демографски, с агресивна пантюркска политика. Турският политически елит и досега говорел за България като за провинция.

Такива, които ограбиха България и се съюзиха с Доган, като Костов, са виновни за това България да е слаба икономическа сега, каза Сидеров и добави, че сме им яли попарата "на тези с чалмите".

В статии още отпреди 10-тина години пиша и предупреждавам за емисарите на радикалния ислям, които действат на свобода из Родопите, обяви лидерът на Атака. Държавата трябва да се намесва в такива случаи, добре, че сега има размърдване от нейна страна, дано да не е кампанийно, добави той. В Родопите и в Лудогорието хората са бедни и дават децата си на такива емисари за обучение.

Осман Октай е агент на ДС, каза Сидеров и отрече двамата да са семейни приятели, както по-рано съобщи Октай. Довчера Октай е целувал задните части на Доган, а сега го плюе; напада Доган, но в същото време говори с респект и поклон към държавата Турция. Тук има партийки, които се борят за благоволението на Анкара и работят като 5-та колона в България. Глупостите за генералите и маршалите около създаването на Атака съм ги слушал, каза Сидеров.

Заплахата за България е и отвън - от Турция, и вътрешна - от емисарите, но както е радикален ислямът, така радикално трябва да действа и българската държава, завърши лидерът на Атака.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 6517 |11.10.2010 Костурица напусна кинофестивал в Турция, обяви министър за враг . 16| 6623 |08.10.2010 Сл. Бинев: Искаме "Сори" от Турция за 5-те века робство . 44| 7261 |07.10.2010 Паси: Във или извън ЕС Турция ще е новата велика сила . 27| 5596 |04.10.2010 Кр. Каракачанов: С думите на премиера за Турция олекваме като държава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads