Реклама / Ads
44| 4535 |13.12.2013 НОВИНИ

Сидеров твърди, че е жертва на компроматна война

.
Волен Сидеров
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че е жертва на компроматна война, в центъра на която е попаднал заради засегнатите интереси с предложената от него такса за ВЕИ-тата, съобщи bTV, позовавайки се на БТА.
 

През последните дни бяха публикувани скандални снимки с лидера на националистите от Куба и Париж. Сидеров бе на посещение в Куба, докато парламентът гласуваше бюджета, а други снимки показаха, че преди години е бил на почивка в най-скъпия хотел в света "Фор сийзънс Джордж Пети", намиращ се в центъра на Париж до Айфеловата кула. В момента лидерът на "Атака" се намира в Китай като част от делегация на председателя на Народното събрание Михаил Миков.

 

Сидеров коментира, че ГЕРБ нямат основание да му искат оставката от комисията, освен страха, че „има много сигнали срещу техни основни фигури - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Лиляна Павлова, Росен Плевнелиев". "Сега са намерили повод в поредната фаза на компроматна война срещу мен", посочи лидерът на "Атака". Той смята, че е настъпил сериозни интереси в зелената енергетика, като е внесъл поправката за таксата за ВЕИ-тата. "Тази промяна рязко намали печалбата от ВЕИ и съвсем логично очаквам да понасям и удари", заяви Сидеров.
 

Той посочи, че в самите снимки няма нищо компрометиращо, а вижда опит за очерняне в интерпретацията и внушенията, които се правят.

"За разлика от лидера на ГЕРБ, който похарчи 34 милиона държавни пари, за да развежда с правителствения самолет свои приятелки певици, шантонерки, футболисти, аз не съм похарчил нито лев държавни пари за пътувания, които са извън официалните", коментира Сидеров. Според него ГЕРБ търсят повод да го отстранят от поста председател на комисията. По думите му ГЕРБ в миналия мандат упорито са гласували срещу това той да заеме този пост, защото са се притеснявали, че ще бъде непримирим към техни реални нарушения.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 4887 |13.12.2013 ГЕРБ искат освобождаване на "стайното цвете" Сидеров от комисията по корупция . 34| 8676 |13.12.2013 Валентин Касабов: Защо никой не говори за офшорките на Сидеров? . 39| 5907 |13.12.2013 Снимките на Сидеров откраднати от компютъра на Гаджева . 16| 4734 |12.12.2013 Велчев иска проверка от НАП на Сидеров и компания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads