Реклама / Ads
21| 5061 |23.11.2010 НОВИНИ

В. Сидеров: Велчев да поиска имунитета на Петков

.
Волен Сидеров
Прилага се класическа схема за изваждане на Цветанов от основното действие се прилага сега с имотите му, обясни лидерът на Атака.
 

Главният прокурор Борис Велчев трябва да поиска имунитета на Румен Петков,
поиска лидерът на „Атака” Волен Сидеров по НТВ.  Така ще може да започне обективно и пълноценно разследване, за да може да се види какво е вярно във всичко това, което се говори. Думите на г-н Ваньо Танов бяха много сериозни и тежки. Намеса на вътрешен министър, т.е. участие в наркопазар, въобще в мафията, е много тежко обвинение и моментално би трябвало да последват действия от страна на прокуратура, МВР и да се види за какво става дума, добави той.

Класическа схема за изваждане на Цветанов от основното действие се прилага сега с имотите му
; това са опити за дестабилизация, обяви още Сидеров. Когато удряш по едната част на тандема, това резонира върху другата, обясни той атаката върху вътрешния министър. Действията на правителството трябва да продължат.

Тези, които губят територии, които акумулират потоци от черни пари и могат да си купят медийно влияние
, са готови на всичко. Наскоро се говореше и за физическа опасност за премиера, има засегнати интереси, може да им се върти и такава мисъл в главата, добави Сидеров.

Не мисля, че до Нова година ще стане нещо радикално. Дежурни смущения в ефира са приказките за падането на Цветанов и кабинета, режисирани пак от тези, които губят територии. Не трябва да се отстъпва от пътя и подкрепата на Атака е категорична, защото се разби статуквото на червени, ДПС-та, също и сини. Това говори, че и те са с настъпен интерес, Местан, Станишев и Костов вече говорят по един и същи начин, констатира той и предложи нещо от типа на италианския модел на управление за прекъсване на връзката мафия-политика. В ЕС не може да има полицейска държава.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4781 |19.11.2010 Закопчаха синдик, поискал 15 000 лева подкуп . 13| 5920 |16.11.2010 В. Сидеров: АБВ? "Чудо световно"! . 0| 4600 |12.11.2010 Поискаха референдум за разполагането на ПРО у нас . 10| 4621 |11.11.2010 К. Велчев: Следващата седмица ще решаваме за импийчмънта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads