Реклама / Ads
32| 7520 |27.03.2010 НОВИНИ

К. Сидерова: Я. Янев е вторият п...ст, опитващ се да се прави журналист на мой гръб

.
Капка и Волен Сидерови
Ситуацията в българската журналистика е много страшна, дори Доган, който досега се къпеше в медиен комфорт, най-накрая също го е разбрал, заяви журналистката, която каза, че Ал. Петров е "купил" шефа на СКАТ.
 

Журналист от български четен вестник предложи да излъска имиджа на "Атака", но срещу това да му се плаща, разказа в Станция Нова по НТВ журналистката Капка Сидерова. Когато тя отклонила предложението, започнала злобна агресия срещу партията във въпросния вестник. Сидерова определи ситуацията в българската журналистика като много страшна и каза, че Доган, който досега се е къпел в медиен комфорт, най-накрая също го е разбрал. Българската журналистика е като лекарската професия, журналистът трябва да внимава как подвежда обществото, дали не му хвърля прах в очите и мръсотия, каза уволняваната няколко пъти журналистка, според която се налага операция.

Някои представители на БГ журналистиката са магистрално корумпирани, каза Люба Кулезич по темата и добави, че част от наградите, които се връчват у нас за журналистика, всъщност имитират порядъчност. Журналисти пребивават в политическата спалня, а когато тя спре да ги устройва, набързо се гримират, за да я напуснат и отново да се върнат към ролята на морални стожери, коментира Кулезич.

Яне Янев е вторият педераст, който се опитва да се прави журналист на мой гръб, обяви дословно Капка Сидерова. Като искат да са мъже, да се доказват на чужд, предложи тя. Най-остро усетих жилото на журналиската, когато пребиха Огнян Стефанов, защото за пореден път стана ясно, че у нас бият за истини, добави тя. Вестник "Галерия" е един огромен позор за българската журналистика, не можеш да кръстиш вестник на операция, подслушвала журналисти, това е недопустимо, обясни Сидерова. Тя каза, че всички знаят, че Октоподът, който в момента е в ареста, е пребил Огнян Стефанов. Тези хора от този вестник, които се правят на морални съдници, са се продали на мафията; каква е разликата между наемник на мафията и наемен убиец, попита журналистката. Правя това сравнение, защото така се пречупват страшно много човешки съдби, обясни тя.

По времето на Тройната коалиция нямаше други бандити освен нас от "Атака", а в това време са си действали и "Октоподът" и "Наглите", заяви Капка Сидерова и продължи, че те са показали, как в България партия може да бъде създадена и от нищото, без милиони долари и без велика сила зад гърба й. Мръсотията е, когато се врътнеш на 180 градуса, дефинира журналистката. Хората, които пишат в  "Галерия" в момента, са всеки ден в ТВ "Скат", каза тя и предположи, че предателството на Валери Симеонов сигурно се дължи на това, че Алексей Петров му е предложил много пари. Предателството се предизвиква с това, че си различен, че не се продаваш, обясни тя.

Колегите журналисти ни нападнаха, когато Волен влезе в парламента от злоба, каза Сидерова. Тя обясни, че историята в самолета на Луфтханза била прераздута и преекспонирана - двамата пътували за операция на Волен в Германия, той въобще не бил пил, защото го очаквала пълна упойка, а просто поискал чаша вода, която стюардесата не му донесла и станал да си вземе. Скандал не е имало, категорична беше Капка Сидерова.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4666 |19.03.2010 Янев праща неизрядните министри при Първанов . 34| 5528 |17.03.2010 Янев прави преврат във финанансово министерство, иска главата на Дянков . 7| 4607 |16.03.2010 Булката на Яне Янев не била от Пиринско . 6| 8292 |15.03.2010 ДПС наказва кмета на Рибново за ръкостискане с Яне Янев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads