Реклама / Ads
6| 6265 |30.10.2018 НОВИНИ

Симеон Иванов пред Фрог: В държавната администрация се разиграва романа „Вертеп“

.
Симеон Иванов
В оперативната работа сме стигали до доста пикантна, но в същото време и възмутителна информация за интимните заигравки между властимащи и техни подчинени. Това каза пред Фрог нюз бившият служител от ГДБОП Симеон Иванов по повод разкритията на бившият зам.-председател на АДФИ Албена Белянова, че служители се насилват в началническите кабинети.
 

Благодарение на това някои хора се издигнаха до ниво министър. Още си спомням как една дама засякохме в ГДБОП в интимни сцени в кабинета на член от комисията по хазарта. След това същата тази дама стана министър. Нищо, че бъркаше Панчо Владигеров със Златьо Бояджиев.

 

МВР не остана по-назад в това отношение. Така една пищна дама оглави направление „Наркотици“ само заради особената й близост със  зам.-директор, известен като „Малката водка“.  В момента, ако някой си направи труда да погледне по-обстойно какво се случва в общинската администрация, би прочел отново романа „Вертеп“. На пръсти се броят кметиците на софийските райони, които не са играли тенис при един държавник. Легендарни са изпълненията им и по т. нар. „тийм билдинги“. Много неща съм  виждал лично с очите си. В провинцията нещата са докарани до пълна зависимост. Не напразно един творец беше казал, че емблема на нашата държавна и общинска администрация би трябвало да бъде бял гълъб над червен диван на зелен фон с надпис: „Ако не легнеш, ще литнеш“.

 

Интимните ласки достигнаха апогей в държавната администрация,  след като политическо лице оглави НДК  заради легендарните си връзки с няколко министри. Модата на проститутките отмина. Властимащите рядко рискуват да се компрометират по такъв начин. Далеч по-удобно е да се посегне на колежки. След това лесно затварят устите им, като ги издигнат в йерархията, пратят ги на задгранични командировки, международни специализации. С една дума-обогатяват  професионалните им биографии.

 

В много държави започнаха да се отърсват от този синдром. Но тук още си я  караме по нашенски. Дори и в Русия никой властимащ вече не смее да си направи любовницата министър. Колкото и красива да е тя. Но тук-може всичко.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4272 |29.10.2018 И тази вечер майките викаха „Оставка“ за Валери Симеонов . 0| 3854 |29.10.2018 Задържани са над 20 души в ДАБЧ, включително председателят . 10| 5780 |28.10.2018 Майките пред МС с плакат: Събираме помощи за политик с тежки увреждания . 9| 4135 |27.10.2018 Шести ден майките на деца с увреждания искат оставката на Валери Симеонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads