Реклама / Ads
27| 5430 |07.10.2014 НОВИНИ

В. Симеонов: ДПС трябва да бъдат "остъргани" от правителството и политиката

.
валери Симеонов
Въобще не може да говорим за съюзи. Ядосва ме това опростачване на нещата и говорене за съюзи. В това правителство е по-добре да са специалисти и бизнесмени, а не политици. Това каза в "Още от деня" един от лидерите на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
 

„ГЕРБ се видя, че се прости с егоцентризма и звездоманията си. Положителното е, че се предлага диалог, предлагат се срещи. Но следва лошото – поставянето на каруцата пред коня – т.е. пазарлъците. А според мен трябва да се състави една програма, на която да служи това правителство и която трябва да бъде подписана от всички партии в парламента. Правителството е изпълнителен орган – то служи на народа и на Народното събрание. Затова в това правителство трябва да влязат специалисти, а не политически фигури“.

„Ние сме последователни хора. И пак държим на искането си – кабинет без ДПС. Ние сме против те по всякакъв начин да бъдат замесвани в политиката и управлението. Те трябва да бъдат „остъргани“ от политиката. Има над 150 000 купени гласа от ДПС. Добре съм с математиката и добре смятам“, заяви Валери Симеонов.

Какво значи да се съберат 127 депутати и да се управлява България, попита той.

Това, което предложим може да бъде прието даже от ББЦ и "Атака". Та нали хората са ни избрали в парламента да им решим проблемите, а не защото харесват Валери Симеонов или Радан Кънев. ГЕРБ и БСП също имат задължения към целия народ, а не само към съпартийците.Ако ДПС иска да ни подпише програмата, да я подписва. Но ние ще следим дали се изпълнява, каза В. Симеонов.

Чувствам се омърсен от това, че хората не ни вярват. Чувствам се некомфортно от това. Ето вие ме питате дали няма да се съберете и да си раздадете постовете. Е, ние не сме такива, заяви той.

С другите партии нямаме нищо против, но ако набутат Корман Исмаилов и партията му във властта, ще сме против, завърши Валери Симеонов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5114 |07.10.2014 Шаламанов: До 6 месеца трябва да имаме нови изтребители . 12| 5086 |07.10.2014 Дончева: Ако ДПС предложи скрито партньорство на ГЕРБ, на Бойко ще му трябват поясчета . 6| 4848 |06.10.2014 Плевнелиев: Трябва да се поучим от Самуил . 15| 4833 |06.10.2014 Валери Симеонов: Готов съм на преговори и с „Атака”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads