Реклама / Ads
33| 13885 |05.05.2012 НОВИНИ

Синът на Кривошиева и Данаилов ходи бос като Бог

.
Владимир
Бог е всесилен, той живее в нас. Това обяви тържествено младият левент Владимир, син на актрисата Ирен Кривошиева и идолът Стефан Данаилов. Това стана в студиото на Нова тв, където той се появи бос като Христос, на когото очевидно подражава във всичко.
 
Владимир се завърна от САЩ, където дължи години е живял с майка си, но вече е готов да предаде познанията си и любовта към Бога на всички българи. С него в страната ни дошли и негови американски последователи.

На логичния въпрос защо ходи бос, той отговори, че така е по-близо до Бог. „А защо тогава не ходиш гол?“, попитаха го учудените водещи. „Не ходя гол, за да не ви обидя“, отговори хладнокръвно младият симпатичен мъж. След това допълни, че няма никакъв проблем нито притеснения да се разхожда гол по улиците.

Все пак Владимир призна, че преди 4 години бил съвсем друг човек, но след като открил Бог, нещата се променили драстично. До този момент той се страхувал за бъдещето си мислил постоянно за битовизмите в живота. Бил типичен американец, тъпчел се непрестанно с меса и сандвичи и дори доста се закръглил. След това обаче Бог му се явил и той се превърнал в това, което е в момента. Започнал да се храни с енергия и да пуши марихуана.

"Хората са сигурни на 100 процента, че съм луд. Но аз на 100 процента не се страхувам и не ме интересува", продължи своята проповед Владимир. Той стигна и по-далеч, като обясни на шокираните водещи, че всъщност неговият баща е Бог, а не актьорът Стефан Данаилов. Земните клюки не го вълнували.

"От няколко месеца не съм правил секс, всъщност от последните 3 месеца, но това не ми пречи", продължи да откровеничи богоподобният Владимир. Той допълни, че си имал гадже, но тя проявявала пълно ръзбиране към понятията му за живота.

В България той не работил нищо. Майка му Ирен и баща му Стефан му давали джобни пари и това било достатъчно. Материалното не ме интересува, философски обобщи Владимир.

Преди няколко месеца майка му Ирен Кривошиева издаде скандална книга, в която описа връзките си с доста мъже, някои от които щастливо оженени. Не им спести имената и пикантните подробности.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 56| 8463 |15.03.2012 Синът на Емел Етем стана милионер . 28| 8015 |18.11.2011 Семейни войни: Синът на Сидеров иска оставката на пастрока си . 28| 9157 |03.11.2011 И. Кривошиева: Моля се Ст. Данаилов да приеме книгата ми . 99| 11601 |15.10.2011 Данаилов засенчи Калфин и си тръгна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads