Реклама / Ads
4| 4499 |11.11.2016 НОВИНИ

Синът на Цачева: Всичко съм научил от любовта на майка ми и баща ми

.
Цецка Цачева със сина си Румен Данговски
Синът на Цецка Цачева – Румен Данговски, публикува емоционален пост във Фейсбук в подкрепа на майка си. Младежът уточнява, че постът е собствена инициатива и нито Цецка Цачева, нито политическият й екип и щаб знаят за него.
 

 

Ето го и пълният текст на публикацията: „Казвам се Румен Данговски и съм единственият син на Цецка Цачева. Правя това обръщение с изричната уговорка, че е собствена инициатива. Нито майка ми, нито нейният екип, знаят. Правя го като син, и като мъж, за да подкрепя човека, който винаги е подкрепял мен.

 

Писна ми от липса на политически аргументи. През последния месец чух доста гадости и безпочвени нападки: тя не била достатъчно красива, тя не можела да пее, никой не бил казал какви са качествата й, тя е жена (някои все още не могат да повярват, че България може да има жена президент!?). Всичкото това са глупости!

 

Това не е шоу за развлечение. В неделя гласуваме за президент на България. Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент. Майка ми е най-честният човек в живота ми. Тя е добра и отдадена на хората и на работата си. През годините Цецка Цачева запази името си чисто, въпреки мръсната политика на нейните опоненти. Тя е изключителен професионалист, с доказан опит.

 

Цецка Цачева е добър оратор и разрешава конфликтни ситуации – умение, което е задължително в днешния свят. Цецка Цачева знае и да се забавлява. Винаги ще те посрещне с усмивка и ще те изслуша. Тя е страхотна майка, моята опора. Аз успях да завоювам мястото си в MIT – сред най-добрите университети в света. Аз се сблъсквам с трудни проблеми постоянно, не ме е страх да ги атакувам и решавам. Всичко това съм научил от любовта на майка ми и баща ми. Майко!, обичам те.

 

Семейство ни е силно и се справяме с най-дребнавите удари. Както винаги си ме съветвала, правим поредната лимонада от тези лимони, нали?:)

 

Приятели!, обръщам се и към младите българи, и към милите ни родители: моля ви, нека се предпазим от злобата. Нека да запазим добрината и човечността си и да упражним своето право на глас тази неделя. Вярвам, че можем да сме активни, залагайки на разума пред всякакви опити за разруха“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4460 |11.11.2016 Цачева: Да ме прощават колегите и опонентите, но съм най-добрата . 0| 4421 |10.11.2016 Цецка Цачева: Като президент ще насърчавам развитието на образованието, културата и спорта . 2| 4264 |08.11.2016 Цецка Цачева: Хората избират между стабилността на България и политическа криза . 2| 3694 |06.11.2016 Цецка Цачева: Младите хора ще определят бъдещето на България с гласа си днес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads