Реклама / Ads
18| 6347 |14.11.2013 НОВИНИ

Сини лидери: Присъединяваме се към „България без цензура” - тук се работи като в истинските години на СДС

.
Знакови лица на СДС обявиха в Пловдив, че се присъединяват към Гражданското движението на Николай Бареков „България без цензура” . Молби за членство днес подадоха дългогодишното „синьо лице” под тепетата Атанас Панчов – член на националното ръководство и председател на СДС в пловдивския район „Южен”, основателят на младежкото СДС адвокат Николай Василев.
 
Султана Райкова – председател на клуб в район „Южен”, Ангел Калинов – зам.-председател на СДС в район „Централен”.

 

Случващото се в Пловдив днес не е изолиран случай. Тенденция в цялата страна е хора от СДС, ДСБ и Движение „България на гражданите“ да се присъединяват към движението „България без Цензура” . Днес знакови лица от Съюза на демократичните сили, честни и почтени хора, демократи по убеждение, подадоха молба за членство в движението на Николай Бареков. Това заяви на специална пресконференция в офиса на гражданското движение в Пловдив, адвокат Дяко Дяков.

 

 В този момент движение „България без цензура” ми напомня за първите години на СДС, отразява нуждите на хората да живеят в нормална държава, обяви пред медиите мотивите си Панчов. Той добави, че е привлечен и от обявената от лидера на движението Николай Бареков операция „чисти ръце”, която ще изясни кой изсмука силите на страната и защо българската икономика е в това състояние. Досегашния син лидер заяви, че очаква в най-скоро време доста членове на СДС да се присъединят към движението.

Адвокат Василев заяви, че се надява „България без цензура” да изгради новото бъдеще на страната, а младите хора да намерят достойно място в нея.

 

Интересът към движението в Пловдив е изключително голям – към нас искат да се присъединят членове на ДСБ, на други партии, на граждански организации и сдружения, каза адвокат Дяков. Той почерта, че в „България без цензура” няма хора от изпълнителната власт и от структурите на ДС.

Движението организира от 13 ч. В неделя в София митинг шествие срещу всички партии на прехода.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6184 |01.11.2013 Капка: Не ми харесва, че до студентите стоят тъмночервени и тъмносини . 13| 4948 |02.10.2013 Присъединяваме се към еврозоната, когато му дойде времето . 39| 6186 |29.09.2013 Спас Гърневски: СДС и ДСБ извършиха престъпление срещу сините . 3| 5871 |31.05.2013 Евродепутати спасяват централите на сините и НДСВ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads