Реклама / Ads
35| 8864 |13.12.2013 НОВИНИ

Скандал! Атакисти "застреляха" Цветанка Ризова с колажи в ефир

.
Миглена Александрова
Депутатите от "Атака" Миглена Александрова и Димитър Димов показаха снимки -колажи на водещата на "Лице в лице" по bTV Цветанка Ризова пред скъп хотел и с Башар Асад. На отрицанието и учудването на журналистката те отговориха, че така са били направени и снимките на техния лидер Волен Сидеров в най-скъпия хотел в света, на плажа и край Айфеловата кула. Парламентаристите казаха, че показват нагледно как може да се изкриви истината и обвиниха в лъжи и манипулации телевизията.
 

Така е и със снимките на Сидеров, поясниха депутатите. Според тях изнесените снимки на техния партиен лидер също са колаж. Те съобщиха, че са получили писмо по електронната поща от представител на хотела и в нея категорично се отхвърлят твърденията за присъствие на лидера на „Атака” в най-скъпия хотел във френската столица.

Тази жена е като Господ в Куба. Обсъдиха се с нея неща като това, да внасяме безплатно лекарство против рак.В Куба няма деца без родителски грижи, образованиете на-високо, обясниха пребиваването си на Острова на свобода депутатите от "Атака".

Благодарение на нашето предложение за 20% данък върху произведената и изкупена от ВЕИ енергия, повече от 200 милиона лева ще влязат в бюджета и е възможно да се стигне до ново поевтиняване на тока за хората в България.Най-голямата лобистка група на тези производители на зелена енергия е в групата на ГЕРБ, затова сега са атаките срещу нас. Това каза в студиото на bTV Миглена Александрова. Според нея, проверката на Сметната палата е доказала, че няма неправомерно направени разходи от партийната субсидия на „Атака”.

Ние сме най- проверяваната партия в България досега, каза още. Освен като политическа сила, наши депутати са също обект на проверки, продължиха депутатите и посочиха имената на Деница Гаджева и Волен Сидеров.

„Атака” в момента е единствената партия, която качва 2% в последно социологическо проучване, твърди Димитър Димов. Той показа в ефир снимка на човек на НФСБ с турския консул и заяви, че хората на Валери Симеонов са псевдонационалисти. Александрова пък заяви, че ДПС и ГЕРБ играят заедно в политическата игра.

Когато се бием против мафията, получаваме удари, казаха още двамата депутати. ГЕРБ и ДПС винаги са играли заедно, допълниха те.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5629 |09.12.2013 Скандал! Уролозите на „Пирогов” хвърлиха оставки вкупом . 86| 23515 |21.10.2013 Скандал! Еротичен модел е технически сътрудник в НЕК . 5| 6085 |18.09.2013 Скандал! Свещеник с пищов разграбва манастир . 33| 5862 |27.07.2013 Атакисти щурмуваха и прекъснаха заседание на СОС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads