Реклама / Ads
83| 17467 |01.11.2011 НОВИНИ

Скандал: Ламбo си иска парите, които му обещал Станишев

.
Стефан Данилов
Грандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент на столетницата Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите.
 

 

Още преди месец стана ясно, че участието на Ламбо в президентската надпревара е спазарена срещу  солидна сума, която да компенсира финансовите загуби, които ще претърпи като вице на Калфин, ако спре да се снима в продукцията „Стъклен дом” ,  пише “Всеки ден”. Освен това той отказал участие в два хитови италиански сериала за мафията. Сумата обаче била толкова космическа, че от „Позитано” се колебаели дълго дали да удовлетворят финансовите му претенции. Накрая обаче склонили, защото в крайна сметка било ясно, че Калфин не може да събере сам и половината от гласовете, които взе заради Данаилов.

 

Оказа се, че офертата към Данаилов била за 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Допълнителните споразумения към това били актьорът да се включи на по-късен етап в кампанията, когато приключат снимките на новия сезон на „Стъклен дом”, който започна вчера.

 

Осведомени източници от „Позитано” твърдят още, че на Ламбо били обещани и самостоятелни предизборни обиколки, за да не бъде в сянката на „мухльото”, както актьорът нарича Калфин. Най-важното от споразумението между Данаилов и БСП е, че ако спечелят изборите, Данаилов ще напусне вицепрезидентския си пост, за да може да се занимава с доста по-доходоносната професия на актьор от своята категория.

 

Още в понеделник след изборите Ламбо поискал от Станишев да си уредят сметките, но за негова изненада лидерът на социалистите му съобщил, че в момента не разполагат с тази сума, тъй като обръчът от фирми около БСП рязко се е оттеглил заради липсата на кметове на червените и слабото им присъствие в общинските съвети.

 

Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на „Позитано” и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа. След 20-минутната кавга всичко утихнало, което означава, че или Ламбо е получил уверение, че парите ще се намерят, или просто е приел факта, че родната му партия го е извозила, за да използва авторитета му само срещу неизпълнени обещания.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5117 |21.10.2011 Откриха изчезналите снаряди, които търси и САЩ . 15| 6446 |14.10.2011 Цачева: Взривът е дело на хора, които не искат България да изглежда добре . 48| 5912 |07.10.2011 Борисов: БСП забравя, че ЕС спря парите, когато те управляваха . 24| 5645 |04.07.2011 Скандал: И Върховният касационен съд бойкотира ВСС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads