Реклама / Ads
147| 15044 |08.06.2013 НОВИНИ

Скандал между Сидеров и бременната Лора Крумова в ефир

.
Източник: Булфото
В пленарната зала представители на ГЕРБ постоянно подвикват обиди, които не се ловят от камерите. На тях ние от "Атака" отреагираме, защото не сме плазмодий.
 

Това каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров в разговор пред бТВ с Лора Крумова. Сидеров гостува в студиото, възползвайки се от право на отговор. Причина за това станаха обвиненията от страна на репортера на СКАТ Теодор Ангелов, който миналата седмица представи гледната си точка за скандала с атакистите пред Народното събрание.

Пререканията между двамата започнаха, когато Сидеров обвини водещата, че не му дава думата, а тя от своя страна обясни, че е поканен на интервю, диалог и е нужно да го прекъсва, защото той постоянно "зацикля".

В момента, в който водещата се захвана с темата за регистрацията, благодарение на която парламентът събра кворум за гласуване на новото правителство, Сидеров я обвини, че задава въпросите си по необективен начин. Тя го помоли да не й дава професионални съвети, защото журналистиката отдавна не е основната му дейност. Тогава Волен припомни за 3-те си хиляди статии.

От 2-3 седмици вие сте изпаднал в тотален амок. Вървите, а Чуколов зад вас, коментира Лора Крумова изявите на Волен Сидеров в парламента. На въпрос какво му е казал Ивайло Московски, той отговори – обидни неща. Какви – няма да ви занимавам. В залата представители на ГЕРБ постоянно подвикват обиди, които не се ловят от камерите. На тях ние от "Атака" отреагираме, защото не сме плазмодий, обясни Сидеров.

На следващата нападка на Сидеров, Лора Крумова се извини с хормонален дисбаланс, който предполага бременността й. Сидеров й препоръча в такъв случай да си стои вкъщи да домакинства, да сготви някоя манджа.

На въпрос на водещата Сидеров отрече да има каратистки умения, каквито е демонстрирал в предизборния си клип, но каза, че поддържа спортна форма, за да не пуска шкембе, както голяма част от представителите на ГЕРБ.

На дежурната тема за репликата на Валери Симеонов към българския избирател, че е лумпен, разговорът се разгорещи до там, че водещата нарече държанието на Волен Сидеров в парламента като на лумпен. А той отговори, че това е доста махленско и тенденциозно поведение на една водеща.

Лора Крумова настоя още да припомни за скъпо струващите командировки на Сидеров с Деница Гаджева, за които има изнесени документи от Капка Георгиева. Сидеров се защити с предупреждение към водещата, да не бъде следващата осъдена, след като това се е случило на колегата й Слави Трифонов. "Ще ми е приятно да се съдим с вас", отвърна му Лора Крумова.

Целият разговор в студиото можете да видите във видеото тук.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 5582 |07.06.2013 РЗС: Сидеров да бъде въдворен в психиатрия . 31| 5285 |07.06.2013 Борисов ще съди Сидеров за клевета . 10| 5688 |05.06.2013 Станишев: Балансът между МВР и ДАНС е част от демокрацията . 13| 5565 |05.06.2013 В Турция арестуват блогъри, между тях и българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads