Реклама / Ads
11| 4830 |13.06.2011 НОВИНИ

Скрито правителство на Първанов целял вотът

.
НС
Така смятат от Синята коалиция. Политици от целия спектър бистриха вота на недоверие в телевизионния ефир. От БСП обявиха, че правителството на падне, защото то било вредно за България; абсурден е вотът, съобщиха от ГЕРБ
 

Много голям успех за българските демократи беше регистриран вчера, обяви по БТВ Асен Агов от ДСБ. В България са глаасували повече отколкото при предварителни избори в Масачусетс, щат, сравним с България, добави той.

Мая Манолова от БСП взе след това думата и смени темата, обяснявайки, че целта на предстоящия вот е правителството на падне, защото то било вредно за България. Имало всички шансове това да стане. Няма политическа сила в НС, която да не критикува правителството, прибави тя.

Не е важно дали БСП внася вота, а какво е отношението на политическата сила към това управление, каза д-р Михаил Михайлов от СДС. За нас вотът на недоверие беше вчера, това беше протестен вот, добави Асен Агов. Целта на вота не можем да подкрепим, тази цел е скрита, това е служебно правителство, съставено от Г. Първанов, поясни още той. Нямаме доверие нито на Цветанов, нито на Първанов, каза той и добави, че Цветанов подкрепил кандидатите на СДС в София и те се провалили.

Абсурден е вотът, обяви Димитър Главчев от ГЕРБ. След като лидерът на БСП обяви, че ще има 4 вота, значи той е сигурен, че този вот няма да мине.

Ситуацията в НС е толкова неясна, че прогнозирането на изхода е неясно. Всяка подкрепа на правителството е негласуването, което може да се реализира по всякакъв начин, каза Алиосман Имамов.

Синята коалиция трябва да даде ясен отговор, че няма да подкрепя правителството, особено в антикризисната му програма.То управлява хаотично, заключи той и поиска сините да спрат да са в разкрачено положение. СДС трябва да води политика с ясно лице.

Ако отидете в Кюстендил, ще ви гонят с камъни заради положението до което докарахте хората
, обърна се М. Манолова към Д. Главчев. Хората обедняха, обобщи тя.

Основният въпрос е липсата на всякакви условия за бизнес и инвестиции, каза Османов и определи тенденциите като заплашителни. От България излизат повече инвестиции, отколкото влизат, безработицата расте, политиката е сбъркана и неправилна, продължи той.

Меглена Кунева е кандидатът на БТВ, каза накрая Агов и разбуни духовете у водещите, които се втурнаха да обясняват, че това не било така.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 46| 5014 |11.06.2011 Първанов: Догодина се връщам в политиката . 2| 5574 |10.06.2011 Г. Първанов: Противоречиви са изявленията на някои министри . 5| 6291 |09.06.2011 Телефонен терорист: Ще видите какво ще се случи с Г. Първанов! . 19| 5837 |07.06.2011 Дянков на крака при Първанов, бистрят финансовия борд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads