Реклама / Ads
19| 4999 |29.07.2014 НОВИНИ

А. Славчев: Прокуратурата и МВР циркулират около Пеевски

.
Не е тайна, че прокуратурата, органите на МВР, дори ДАНС циркулират около кръга „Пеевски". Това заяви в интервю за Bulgariautre.bg бившият зам.-председател на партия „България без цензура" Ангел Славчев.
 

 

Той коментира и раздялата между БСП и ДПС, като според негова информация тя е заради вътрешния министър Цветлин Йовчев, тъй като той е по-скоро представител на ДПС.

 

Но това се говори в кулоарите и може би само Орешарски може да каже дали е така, посочи Славчев.

 

Напоследък Бареков ми прилича на Яне Янев. Той уволняваше Борисов, той му скачаше с документи, носеше кайсии на Алексей Петров, после пристана на Бойко и му стана като първа дружка, заявява още бившият приближен на лидера на ББЦ.

 

Той цитира и думи на Бареков, който му казвал: „Ще си въртим гъза на ляво и на дясно, където дават повече - там ще отидем".

 

Това му беше приказката за Европарламента. Такава приказка един политик не може да изрече пред съпартийците си. Поне аз разбирам нещата по друг начин, коментира още Славчев.

 

Според него, ако утре данните, които изнесе за Бойко Борисов не са верни, Бареков трябва да е наясно, че това ще му свали доверието и в Европейския парламент.

 

По думите на Славчев, Бареков е направил тази крачка от отчаяние, тъй като масово вътре в партията много хора напускат. Цели общински организации напуснаха и продължават да напускат - Лом, Видин, Добрич, Стамболийски и още няколко малки общини в Пловдив област, Евромайки - Сливен и Котел, Евромайки Враца. Очаквам до седмица - две още структури да напуснат. Сривът в ББЦ е видим, изтъква бившият зам.-председател на партията.

 

Той отново заявява, че е бил свидетел многократно на негови (на Бареков, б.р.) разговори с депутата от ДПС Делян Пеевски. Те си комуникират като приятели от дълги години.

 

Това е първата връзка с ДПС. Втората е вътрешноорганизационна. Главният секретар на партията е син на кмет втори мандат от ДПС и според всички мои данни той е пряко свързан. Други хора, които са в организационната структура също са свързани с ДПС. Всички, които дойдоха в организацията с чисти идеи, бяха избутани от хора с користни цели, посочи още Славчев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5939 |22.07.2014 Прокуратурата: Може и да не се стигне до обвинение към Цветан Василев . 2| 5077 |22.07.2014 Прокуратурата проверява ОП "Конкурентоспособност" . 30| 7054 |22.07.2014 Прокуратурата бърза да обвини шефа на КТБ за каквото й да е . 37| 5665 |22.07.2014 Ангел Славчев: И други ще напуснат ББЦ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads