Реклама / Ads
4| 7640 |03.04.2020 НОВИНИ

Слави Ангелов: Аз ще знам кой поръча побоя над мен, дори и прокуратурата да не разбере

.
Слави Ангелов
Вече съм вкъщи и се възстановявам. Не съм така както планирах, но стават такива неща в живота. Един ден ще знам кой седи зад това. Независимо дали прокуратурата и полицията ще стигнат до тези хора, то аз ще знам кои са.
 

Това заяви пред Нова телевизия журналистът Слави Ангелов, който на 17 март 2020 година пред дома му бе пребит жестоко. Все още случаят се разследва и извършителите му не са заловени.

 

Попитан какво си спомня от инцидента, Ангелов разказа: Прибрах се и паркирах пред нас и почти стигнах до входа. Един съсед вървеше три крачки пред мен. Тогава видях единият нападател - беше с маска на малки черепчета, загледах го, беше и спортно облечен. Реших че е излязъл да потича, а маската е заради ситуацията с коронавируса, в момента в които моят съсед влезе във входа, последва удар - имах две чанти с покупки и с лаптопа и веднага паднах на земята. Следващият ми спомен е, че единият ме снима с телефон. Този, който ме удари пръв ме е блъскал по лицето, защото му е било поръчано така. Другите са ме удряли с метални пръти по краката, единият ми крак е счупен, а на другия е останал един два удара, за да го счупят.

 

По думите му той си спомня как се оттеглят нападателите. "Съседът ми се връща, защото най-вероятно е чул нещо. Той е доста едър мъж, по-едър от тях. Част от моите ангели са едно много смело семейство, което минава наблизо с колата си. Жената си я спомням приклекнала до мен, да ми държи главата", каза още той. Ангелов е започнал да се задушава от течащата кръв и ако никой не е бил наблизо - то най-вероятно побоят е можело да завърши фатално.

 

"Правил съм много смели неща като криминален репортер. Влизал съм в конфронтации с убийци", допълни още той.

 

"Това са изроди, това са гадове. Не може да биеш някого с метални пръти и да се прибереш вкъщи, и да се правиш на нормален човек. Тези същите групи могат да организират и убийство, разликата е, че убийството става много по-бързо и по-тихо", добави журналистът.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 28| 29334 |02.04.2020 Слави Трифонов: Алчни хора сте вие – депутатите . 41| 20664 |31.03.2020 Слави към Мутафчийски: С нетърпение чакам, генерале, майоре, професоре, докторе, вечерен час . 2| 5287 |24.03.2020 Пребит стоматолог предполага, че неговите биячи и тези на Слави Ангелов са едни и същи . 34| 14174 |23.03.2020 Слави Трифонов към депутатите: Какви хора сте вие, бе?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads