Реклама / Ads
66| 15754 |15.01.2010 НОВИНИ

Слави изнудвал Борисов, шоуменът отговаря на удара във вторник?

.
Слави и Борисов
Слави Трифонов готви специално шоу, в което ще разкрие истината за нескрития конфликт между него и премиера Бойко Борисов. Това разкри за Frognews.bg пиарът на шоумена Боряна Бонева. Снощи в предаване на Сашо Диков по Канал 3 Бойко Борисов заяви, че учиндолската легенда го рекетирал и изнудвал за влияние и имоти преди време.
 

„Слави Трифонов искаше 50% влияние в ГЕРБ. В смисъл, че ако трябва да определим двама министри, единият да го каже той, другият – аз”, разказа лидерът на ГЕРБ. Той обаче посякъл мераците на водещия, обяснявайки, че това не може да се случи в партията му.

Докато бил кмет на София, Трифонов занимавал Борисов и с имот до хотел „Кемпински-Зографски”, който бил негова собственост. Шоуменът искал общината да смени предназначението на имота, но също не го огряло. В градоустройствения план на София, теренът бил одобрен за градинка и предназначението му не можело да се променя.

Според Бойко Борисов тези разминавания станали повод телевизионното шоу да обяви война на правителството и да осмива премиера и екипа му в скечове. Борисов анализирал, че когато гости на шоуто били Георги Първанов и Румен Петков, Слави се държал сервилно и показвал добронамереност.

„ГЕРБ не е нито баница, нито фирма за да се искат 50% от нея. Каква е истината около твърденията на Бойко Борисов, ще се разбере във вторник в „Шоуто на Слави”, категорична бе Боряна Бонева.

За пръв път Бойко Борисов сподели проблемите си с Трифонов пред седмичника „Уикенд” в края на миналия декември.

Източници на Frognews.bg пък довериха, че миналата пролет политик от парламента подал сигнали в ДАНС срещу водещия на шоуто за търговия с влияние. Визирано било предаване с кмета на Гърмен Ахмед Башев. Но случаят бил потулен след протекции на висш държавник.

Frognews.bg припомня, че след като бе назначен за главен секретар на МВР в правителството на Симеон Сакскобурготски, а по-късно стартира и политическия си проект ГЕРБ, Бойко Борисов бе чест гост и един от любимците на Слави Трифонов и шоуто му.

Запис от интервюто на Сашо Диков с премиера Бойко Борисов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 7360 |12.01.2010 Румяна Желева отговаря три часа на въпроси в ЕК . 55| 6791 |10.01.2010 ГЕРБ избра Борисов, както БКП избираше Тодор Живков . 1| 5092 |08.12.2009 Ченгето, заплашвало Бойко Борисов, остава на свобода . 24| 19097 |13.11.2009 Сретен Йосич трябвало да убие Бойко Борисов, той се извини за ареста му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads