Реклама / Ads
124| 14580 |19.11.2010 НОВИНИ

Слави Трифонов: Кабинетът и Борисов са некомпетентни

.
Слави Трифонов Източник: scandalni.com
Много хора искат да ме видят мъртъв. С Борисов вече не сме приятели. 99% съм сигурен, че не искам да се занимавам с политика. Никога не съм си лягал с мъж и не плача от щастие, обяви шоуменът.
 

Политиката в България е неприятна и мръсна работа. И всеки честен и достоен човек, който се е докоснал до нея, се е умърсил. Това признава в ефира на БиТиВи тази сутрин в екслузивно интервю шоуменът Слави Трифонов.

"Не смятам да сменям компанията на Цветан Недялков с тази на Искра Фидосова". Така иронично той отговори на най-коментирания около него въпрос дали ще прави партия и ще се вклйчва в политически битки.

"99% нямам интерес към политиката. Но човек не знае, какво ще му се случи в бъдеще", заяви Дългия.

Проблемът на сегашното управление на Г ЕРБ, че няма ясно структурирана опозиция, която да бъде коректив на действията им. Според Слави имало няколко министри, които се справят добре с работата си, като той отличи персонално само земеделския – Мирослав Найденов. Като цяло обаче кабинетът и премиерът не се справяли добре с работата си. Трифонов ги обвини в некомпетентност и често отскачане в позициите си – напред-назад.

Той обаче отказа да отговори на въпросите наинтервюиращите го Анна Цолова и Виктор Николаев какви са сега отношенията му с премиера Бойко Борисов.

“С Бойко станахме приятели, когато беше избран за главен секретар на МВР в правителството на Сакскобургготски в далечната 2001. Тогава го харесах, но всичко друго е лично между нас. Сега, когато го критикувам, аз изразявам отношение към премиера, но това не се разбира. Не му харесват критиките и той се засяга. Но работата на медиите е такава – не да са сервилни, а директни и откровени към властта”, предупреди учиндолският шоумен.

Уж неволно обаче, говорейки за Борисов, той каза:”Бях ме приятели...”, с което намекна, че връзката им вече е приключила.

Трифонов отказа да коментира и обвиненията на премиера Борисов преди време, че Трифонов го критикувал, защото поискал да вземе 50% от партията ГЕРБ.

"Естествено, че не е вярно, това са били някакви разговори на маса и пак казвам, че за лични неща не искам да говоря", отсече Слави.

Той не скри, че бил много раздразнен, когато наскоро в електронния сайт Медиапуул, се появила тенденциозната информация, че участва в политическия проект на Георги Първанов.

Според Слави Трифонов това, което прави Първанов сега не е политическо движение, а гражданско и иска само да бъде коректив. Но сигурно може да прерастне и в политическа формация. Никога не бих се включил в подобно нещо. Участвам само в проекти, които аз правя. Добре е да има сблъсък на идеологии и концепции, а не на личности – Георги Първанов срещу Бойко Борисов.

В първото си от месеци насам интервю за медиите Слави разкри и интересни подробности от личния си живот, за които често го спрягат жълтите издания. Той декларира, че няма здравословни проблеми и се чувства добре, но имало хора, които щели да се радват, ако умре.

Популярният водещ обаче призна, че няма човек, който не иска да бъде харесван и обичан, а това се отнасяло и за него. Той обаче не поддаде да разкрие, коя е жената на сърцето му в момента. Уточни обаче, че си ляга само с жени и спи с тях само по собствено желание.

Коравият, агресивен и скандален от екрана Слави Трифонов обясни, че това бил просто образ, който създал и използвал в общественото пространство. Не може да каже дали е труден човек, но категорично няма респект от себе си.
“Аз съм принуден да живея със Слави Трифонов, това е особена шизофрения”, самоиронизира се Дългият.

Той не скри, че понякога плаче, а за последно изпаднал в такова състояние в 4 часа сутринта, гледайки разтърсващия филм на Клийн Истууд “Момиче за милиони”.

Трифонов обаче предупреди, че много от нещата, които се тиражират за него в жълтите вестници, били откровени лъжи и измислици. Заради това преди години подел и война с таблоидите. Досега имал спечелени около 20 дела срещу клеветници. Положителният ефект от тази война бил, че много от жълтите издания излезнали на светло – имали реални издатели, редакции и автори. Парадоксалното обачи било, че уж сериозни издания като “Труд” и “24 часа” били не само като формат като жълтите, но вече и съдържанието много се добрижавал до тях.

Трифонов разкри, че си прави планове само 5 години напред и поне на този етап свързва бъдещето си само с телевизията, шоуто и песните.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4990 |16.11.2010 Борисов: Едно е да се возиш, друго е да караш в мъгла и дъжд . 87| 7837 |15.11.2010 Б. Борисов: Костов на моменти заприличва на Първанов . 43| 6892 |13.11.2010 Путин и Борисов на "четири очи" . 43| 5327 |13.11.2010 ДСБ : Борисов се огъна на руснаците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads