Реклама / Ads
10| 4866 |25.09.2017 НОВИНИ

Слави Трифонов към политиците: Започвайте да се притеснявате!

.
Източник: БГНЕС
Водещият Слави Трифонов публикува в профила си в ”Туитър” лаконично предупреждение: ”Ваканцията свърши. Започвайте да се притеснявате.” Профилът му в социалната мрежа бе създаден днес и това бе първата му публикация.
 

Малко преди това Трифонов обяви имейл, на който българските граждани в страната и чужбина могат да разкажат за себе си, ако искат да заменят политическата класа в България. В средата на септември водещият анонсира, че ще търси "талантливи, квалифицирани и морални българи", които могат да управляват страната.

"Вълнува ли ви това, което се случва в България? Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди? Харесва ли ви това, което виждате в българските политици?

Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден? И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?

През всичките тези години задавах въпроса “Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещах. И отговорът винаги, ама винаги, беше един и същ – “Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия”. Колко логично и страшно.

Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в Парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор.

Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате - сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образовани и наистина искате да промените страната, без да сте зависими от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: slavi@referendumbg.com В крайна сметка думата „република“ идва от “res publica” и означава “общи дела”. Защото политиката не е мръсна работа, а мръсните хора в нея я правят такава", гласи призивът на Слави Трифонов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5121 |18.09.2017 Мира Радева за Фрог: Слави Трифонов шикалкави с политическите си намерения . 8| 4979 |17.09.2017 Любен Дилов: Слави ще намери начин да въздейства на политиката . 23| 14800 |16.09.2017 Борисов: От чужбина ли Слави ще докара хора за партията си? . 16| 6263 |15.09.2017 Слави Трифонов влиза в политиката, търси талантливи и морални българи за ново управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads