Реклама / Ads
19| 6003 |18.01.2018 НОВИНИ

Слави Трифонов прави онлайн кастинга за ”други хора, различни от досегашните политици”

.
Слави Трифонов
На 2, 3 и 4 февруари 2018 г. ще се проведе събеседването с желаещите да се включат в политическия проект на Слави Трифонов. Това става ясно в отворено писмо на шоумена, което той разпространи и до медиите.
 

Събеседването ще се излъчва на живо в интернет и както Слави Трифонов заявява цел е: "всеки един от вас, уважаеми съграждани, да може да бъде обективно информиран за това, което се случва."

 

В писмото се посочва, че 3 777 души са заявили желание да участват в подобно начинание: "Хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография."

 

"И за мен е огромна отговорност и удовлетворение, че такива хора изявяват желание да участват в подобно начинание. Най-искрено изразявам огромната си благодарност и уважение към всеки един от тях. Държа да отбележа и че почти всички българи, които са на върха в световни университети, като преподаватели, или българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, почти всички от тези българи се съгласиха заедно да проведем събеседването с желаещите да участват в подобен проект, заявява Слави Трифонов.

 

В отвореното си писмо Трифонов посочва и че с всеки изминал ден става все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира в нашата Родина, са нещо архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна.

 Шоуменът припомня и че такава промяна са пожелали и над 2.5 милиона българи, които са заявили това чрез законен референдум

 

"Предполагам сте много щастливи от това, че България е председател на Съвета на ЕС, но дали това по някакъв начин ви кара да се чувствате по-добре, се съмнявам", се казва в отвореното писмо.

 

Слави Трифонов аргументира отново сформирането на политическо движение с мотива да се покажат на българските граждани "други хора - различни от сегашните политици. Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава.

 

Припомняме, в края на септември месец Слави Тирфонов и Инициативният комитет за организиране на референдума в отворено писмо до медиите призоваха образовани професионалисти, които желаят да променят бъдещето на България, да се покажат.

 

"Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене", призова Слави Трифонов.

Призивът е в съответствие с отвореното му писмо, в което заявява, че започва да търси хората, които могат да измъкнат страната ни от "тази 27-годишна каша", с което постави начало на политически проект.

 

.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4028 |17.01.2018 Правителството на Чехия загуби вота на доверие . 3| 4054 |17.01.2018 Внасят днес вота на недоверие срещу правителството . 5| 4079 |16.01.2018 ”Атака” отрича да прави нов политпроект . 1| 3777 |14.01.2018 МРРБ си признава за слаб контрол при санирането, обещава да се поправи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads