Реклама / Ads
61| 5003 |06.02.2011 НОВИНИ

След пиарска акция, Яне Янев пак е лидер

.
Управителният съвет на РЗС единодушно преизбра като лидер на РЗС Яне Янев и неговия заместник Атанас Семов. Двамата подадоха оставки в петък.
 

Следващата политическа партия, която ще управлява България би трябвало да се гордее със своя лидер Яне Янев, заяви на пресконференция Емил Василев, който е един от най-близки хора на лидера на РЗС.

По думите на Василев двамата са поискали да получат вот на доверие с подаването на оставките си. Срещу тях беше изправена една огромна машина за пропаганда, която се опитваше всякак да ги дискредитира. Ние ясно трябва да покажем на тази мутренско-ченгесарска милиционерска машина, че даваме вот на доверие на Янев и Семов, казал Василев пред членовете на Управителния съвет и настоял да гласуват. След това се оказа, че няма нито един вот „против" или „въздържал се", съобщи Ем. Василев.

Управителният съвет на РЗС се обяви за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов и предсрочни избори, които да се проведат заедно с местните и президентските през тази година.

РЗС ще участва самостоятелно във всички избори и настоява за свикване на Велико народно събрание и приемане на нова Конституция.
Депутатите от РЗС няма да участват в работа на парламента, за да не легитимират антибългарското поведение на правителството на ГЕРБ, обяви Василев, който също е народен представител.

Освен това Управителният съвет взе решение за формиране на правителство в сянка и приемане на управленска програма.

"Няма сила, която да ме спре за да свалим правителството на Бойко Борисов.", заяви лидерът на РЗС Яне Янев малко след като членовете на управителния съвет и регионалните лидери на РЗС му гласуваха вот на доверие публично.
Яне Янев подчерта, че е повече от ясно, че Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ са загубили доверието на хората. По думите му те се крепят на власт благодарение на апаратни хватки.

„Това е началото на края на ГЕРБ.", обяви още Янев.

Той допълни, че в ГЕРБ тече тиха война между Бойко Борисов и Цветан Цветанов, която ще завърши с тежки политически жертви.

Цялата истина за структурата и финансирането на ГЕРБ ще станат ясно само след няколко месеца, заяви още Янев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 5297 |31.01.2011 БСП: Какво разследване при тези оскъдни СРС-та? . 12| 6585 |31.01.2011 Културното наследство става приоритет на държавата . 19| 8182 |31.01.2011 П. Диков: Компетентни роми ще следят останалите . 116| 8158 |30.01.2011 Ст. Стоянов: Разузнаването последно трябва да се премахне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads