Реклама / Ads
32| 13002 |26.10.2013 НОВИНИ

Снахата на Милко Балев: Няма елитни проститутки във висшата мода

.
Ралица Балева
Не съм получавала неприлични предложения, каза пред Сашо Диков по Нова телевизия бившата снаха на Милко Балев - Ралица. Тя определи Калин Балев като бунтар. Обличал се с кожено яке, носел дълга коса като художник, а тя била влюбена в него.
 

Майка ми е австрийка, така че от самото начало говорех два езика: български и немски. По-късно в училище съм учила руски и английски, по-късно пътувайки научих френски и италиански и се справям и с испански. Като бях ученичка се притеснявах малко от ръста си, тъй като бях по-висока от момчетата в класа. Първият ми съпруг бе 7 години по-възрастен, а на ръст бе почти колкото мен, но когато един мъж е сигурен в себе си, той не страда от комплекси, разказа тя. Ралица определи Калин Балев бунтар, обличал се с кожено яке, носел дълга коса като художник, а тя била влюбена в него. Двамата не се движели в средите на висшата комунистическа номенклатура, имали собствен кръг приятели.


Запомнила съм Милко Балев само от лични впечатления, никога не съм била пристрастена към политиката, но бях впечатлена от неговата ерудираност, четеше много,  даваше ми книги.

Никой не е идвал при мен, за да ми предложи да си легнем, аз съм традиционалналистка по тези въпроси, каза тя и уточни, че във висшата мода, на нивото, на което е работила, не е имало елитни проститутки. Тя разказа още, че Джанфранко Фере се привързал към нея, когато работела като манекенка в негови ревюта, но не се интересувал от нея като жена, защото бил от "другата страна", без да го афишира.
 

В нормалния живот много повече са ме радвали комплименти за душевността и характера ми, отколкото за външния ми вид. Работя от години с тялото си, затова приемам, че трябва да имам добър външен вид, за да успея в професията си, каза тя.

 
 Със сегашния си съпруг се запознала на парти с приятели и започнали да се виждат. Той не бил голям богаташ, а бизнесмен. Балева родила първото си дете на 40 години, до тази възраст явно не била срещнала мъжа, който да я убеди да направи това. Сега с дъщеря си  се чувствала много щастлива.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6217 |26.10.2013 Вигенин в Турция: Бежанският натиск става страшен! . 41| 6324 |26.10.2013 И Волен заговори за избори . 78| 5975 |26.10.2013 Борисов: И луната да окупират, за Орешарски и компания няма значение . 10| 5683 |26.10.2013 Освобождаването на Боевски май било за награда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads