Реклама / Ads
52| 7129 |11.10.2012 НОВИНИ

Снимка за спомен на Борисов и Рашидов със звездите

.
Източник: Министерство на културата
Докато едни не успяха да се докопат до гостуващите у нас звезди – Джон Траволта и Робърт де Ниро, то други си побъбриха с тях на частна вечеря. Обърнаха и по някоя чаша с отбрани вина.
 

Феновете на Робърт де Ниро останаха разочаровани и премръзнали на ВИП-а на Летище София, след като чакаха холивудската звезда повече от 15 ч. да им даде автограф, а той пристигна минути след полунощ на 10 октомври и не ги удостои с никакво внимание.

За сметка на това премиерът Бойко Борисов и министърът на културата Вежди Рашидов се възползваха от политическите си позиции да си побъбрят и с двете холивудски величия. Даже са похапнали заедно традиционните български печени чушки, шопска салата, както и избрана селекция български вина, се казва в съобщението на културното ведомство.

От снимката предоставена от пресслужбата си личи видимото доволство на премиера Бойко Борисов, който в кръга на шегата е сравняван с главния герой в „Кръстника” – Вито Корлеоне, изигран от Марлон Брандо, в която култова трилогия Робърт де Ниро също участва.

Бойко поговорил с холивудските актьори за политика, спорт и кино. Той бил впечатлен от уменията на Траволта да управлява самолет и му признал, че това е следващата му мечта – да изкара като него професионално свидетелство за пилот.

Гостите пък поканили българския премиер за екшън герой в нов филм.

Заради краткия престой и сгъстения снимачен график Траволта и Де Ниро нямаха време да обиколят забележителностите. Въпреки това са очаровани от България, разказат от "Ню Бояна". Дори са се зарекли пред Бойко Борисов, че ще дойдат тук втори път, но като туристи.

Премиерът им разказал за ски туризма, за Банско и археологичните разкопки. Не пропуснал да изтъкне и постиженията по време на неговото управление. Коментирани са също и липсата на данъчни облекчения у нас за продуцентите, които искат да снимат тук. Родните кинаджии обяснили отново, че е нужен закон, с който да се стимулират чуждите кинокомпании.

Тъй като Робърт де Ниро се интересува живо от изкуство и по-специално от скулптура, Вежди Рашидов му подари документалния филм „Вежди”, дело на режисьора Васил Минчев. Де Ниро се поинтересува дали филмът е дублиран и когато разбра, че има английски субтитри, обеща, че непременно ще го гледа, съобщиха от Министерството на културата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6258 |10.10.2012 Осветени нощни разходки в Борисовата градина от ноември . 5| 5591 |08.10.2012 Бойко Борисов поиска още пари за "Набуко" . 24| 6418 |06.10.2012 Т. Дончева: Борисов иска "Белене", само ако участва в проекта . 10| 8553 |05.10.2012 Евакуираха Бойко Борисов в Братислава

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads