Реклама / Ads
3| 4671 |03.08.2018 НОВИНИ

Собственичката на траурна агенция: Очите няма нищо общо с нашия бизнес

.
Румяна Черкезова
Митьо Очите няма нищо общо с рекета в нашия бизнес. Това каза собственичката на траурна агенция в Бургас Румяна Черкезова по БТВ.
 

„Съседът от каменоделската фирма Радослав Николов също няма нищо общо с Митьо Очите и рекета. Никога не е имал приятелски отношения с Иван Пишиев, както и с Йордан Въчев. Аз съм пострадала от Данчо Ларша, който години наред ме е рекетирал. На всяко 10-то число от месеца съм му отчитала пари, които не е изработвал, осигурявала съм го в собствената си фирма, както и колежката ми Стефка Димитрова“, заяви Черкезова.

 

Тя сподели, че е плащала по 100 лева на погребение и добави, че това всъщност е такса „спокойствие“. От 2011-та до 2015-та тя стана по 150 лева, уточни собственичката на траурна агенция.

 

„Заради Въчев със Стефка бяхме глобени от НАП. Той не ни помогна в случая и решихме да се откажем от съдружието си с него. В момента, в който направихме това, започнаха заплахите. Иван Благоев Пишиев, който имаше приятелски отношения с дъщеря ми, тогава започна да ме рекетира много повече и от Йордан“, жалва се Черкезова.

 

„Иван непрекъснато ме заплашваше, няколко пъти ме би, малтретираше дъщеря ми. Тя избяга от собствения си дом посред нощ. Брат му със заплахи и бой с пистолет от Иван пък ме принудиха да прехвърля джипа на името на Владислав“, добави тя.

Камбоджанецът също е в тяхната групичка, уточни бизнесдамата.„Офисът ми бе разбит от Иван Пишиев преди три години, когато дъщеря ми се раздели с него. После бе начупена черната ми катафалка. Държах я пред офиса си. Купих си кола от колега от Несебър. Миналата година на 8 декември бе запалена. Това е дело на братята Пишиеви.Те изпълняват поръчките на Въчев. Никой няма над тях“, каза още Румяна Черкезова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4448 |09.05.2018 За да няма монопол, погребалните фирми настояват за нов закон за траурната дейност . 0| 4248 |19.04.2017 Прокуратурата: Собственичката на скандалния хоспис се прави на болна . 0| 4708 |18.04.2017 Собственичката на хосписа в Елин Пелин: Имам имоти, защото хората са ми ги дали . 0| 4410 |09.10.2016 155 убити по време на траурна церемония в Йемен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads