Реклама / Ads

0| 3340 |30.05.2017

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 31 май 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. „Капитан Димитър Списаревски“ жк. „Дружба“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района н

ул. „Капитан Димитър Списаревски“, бул. „Христофор Колумб“, бул. „Асен Йорданов“, бл. 190, бл. 191, бл. 192

бул. „Проф. „Цветан Лазаров“ №46, №48, №50

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 13 ОДЗ.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на Гравитачен водопровод ВЕЦ „Пасарел“ – ПСПВ „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

с. Кокаляне - карето между : ул. „Самоковско шосе“, ул. „Искър“, ул. „Валозите“,    ул. „Тополите“, ул. „Васил Левски“ и ул. „Йованец“ 

с. Панчарево – карето между: ул. „Самоковско шосе“, ул. „Йованец“, ул. „Курията“, ул. „Беликата“, ул. „Бор“, ул. „Ловджийска чешма“ и ул. „Риляник“

Ресторант "Златна рибка"

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Кокаляне ул. „Димитър Благоев“ ъгъла с ул. „Васил Левски“; с. Панчарево ул. „Елин Пелин“ ъгъла с ул. „Васил Левски“.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове между бл.22 и бл. 23 жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Президент Линкълн“, ул. „Сребърни звънчета“, ул. „Детелина“, бл. 22, бл. 23

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сребърни звънчета“ ъгъла с ул. „Детелина“.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Ген. Данаил Николаев“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ген. Данаил Николаев“, ул. „Черковна“, бул. „Мадрид“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Богдан“ ъгъла с бул. „Мадрид“.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с диагностика на сградно водопроводно отклонение на ул.“Св. Петка Българска“  кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. “Черни връх“ №181, №183, №185

ул. „Св. Петка Българска“, ул. „Витошка зорница“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Петка Българска“ъгъла с ул. „Витошка зорница“ .

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел и шахта на ул. „Емилиян Станев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Емилиян Станев“ от №68 до №76

ул. „Никола Крушкин - Чолака“ от №10 до №16

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Емилиян Станев“ №68.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Княжевска“ кв. „Карпузица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Княжевска“ от ул. „Кореняците“ до площад „Сред село“, ул. „Кореняците“

по ул. „Войводина могила“ от ул. „Звездица“ до площад „Сред село“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: площад „Сред село“.

На 31 май  2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Ведена“ вилна зона „Кокалянски ханчета“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ведена“, ул. „Петър Берон“, ул. „Васил Левски“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Берон“, ул. „Васил Левски“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3276 |29.05.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3835 |28.05.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3804 |25.05.2017 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата 0| 3783 |23.05.2017

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ