Реклама / Ads
0| 3647 |27.09.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с почистване и дезинфекция на резервоар „Изгрев – Гниляне“ на ул. „Лозянски дол“, кв. „Изгрев“ гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Водата спира за живеещи в района на :
кв. „Гниляне“, кв. „Курило“, кв. „Изгрев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Гниляне“ на площада;кв. „Курило“ - ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“;кв. „Изгрев“ - ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул. „Надежда“.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул. „Крум Кюлявков“ , жк. „Дианабад“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Крум Кюлявков“ – висока зона на бл. 56 и бл. 57
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Крум Кюлявков“ ъгъла с ул. „Владимир Трендафилов“.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Надежда“ , с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Отец Паисий“, ул. „Търговска“, ул. „Стубела“, ул. „Люляк“, ул. „Черковна“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Житница“ ъгъла с ул. „Надежда“.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 39 , кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 39
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 39 №6.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Липа“ , с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Градинарска“ от ул. „Липа“ до ул. „Житенски път“, бивш стопански двор
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Липа“ пред бивш стопански двор.
На 28 септември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел на ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“ , вилна зона „Симеоново – север“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“  №1, №3, №5, ул. 45 от №5 до №24
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ѝеромонах Гаврил Лесновски“  №5.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4022 |24.09.2017 „Софийска вода” временно спира водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3886 |19.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3968 |18.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3939 |17.09.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads