Реклама / Ads
0| 4010 |11.12.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Никола Й. Вапцаров“, кв. „Михайлово“ гр. Банкя се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
 
Водата спира за живеещи в района на:
ул. „Персенк“
ул. „Майор Коста Паница“ от ул. „Персенк“ до ул. „Люлин“
ул. „Родина“, ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“
ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Никола Вапцаров“ до ул. „Христо Смирненски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Мими Балканска“, кв. „Христо Ботев“  се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 511, ул. „Георги Спасов“, ул. „Мими Балканска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мими Балканска“ пред №58.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Димитър Кантакузин“ вилна зона „Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул.“ Димитър Кантакузин“,
ул. „Стилян Чилингиров“ № 2 и № 4
ул. „Гена Димитрова“ № 21 и № 23

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Кантакузин“ ъгъла с ул. „Чемшир “.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Елемаг“, жк. „Изгрев“  се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Елемаг“ №6 и Частно училище „Дойче шуле“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елемаг“ №6 .
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Несебър“, кв. „Факултета“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Несебър“ от ул. „Суходолска“ до парк „Западен парк“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Несебър“ ъгъла с ул. „Суходолска“.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Войводина могила“, кв. „Княжево“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Люлински път“ от ул. „Войводина могила“ до ул. „Сърнела“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлински път“ ъгъла с ул. „Сърнела“.
На 12 декември 2017 г. (вторник), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Бръшлян“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Бръшлян“ от ул. „Ридо“ до ул. „Самоковски път“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бръшлян“ ъгъла с ул. „Ридо“.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4053 |10.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4121 |07.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4157 |06.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3857 |05.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads