Реклама / Ads
Frognews
0| 3233 |24.01.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 25 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Президент Линкълн“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”.
Водата спира за живеещите в района на:
бул. „Овча купел“ от ул. „Маестро Кънев“ до бул. „Президент Линкълн“
бул. „Президент Линкълн“, ул. „Земляне“, ул. „Житница“, ул. „Александър Геров“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Овча купел“ ъгъла с бул. „Президент Линкълн“.
На 25 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Острец“ до ул. „Кадемлия“
ул. „Каймакчалан“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“
ул. „Петър Богдан“ от ул. „Каймакчалан“ до ул. „Плачковски манастир“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Острец“ и ул. „Велчо Атанасов“.
На 25 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Ягода“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Ягода“, ул. „Ивайло“,
ул. „Захари Стоянов“ от ул. „Христо Смирненски“ до ул. „Георги Бенковски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ягода“ ъгъла с ул. „Ивайло“.

На 25 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Коста Илиев“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коста Илиев“ ъгъла с ул. „Институтска“.
На 25 януари 2018 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свищов“ , жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Свищов“ от ул. „Козлодуй“ до бул. „Сливница“
ул. „Враня“ от ул. „Свищов“ до ул. „Опълченска“
ул. „Яворова чука“ от ул. „Свищов“ до ул. „Опълченска“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Враня“ и ул. „Свищов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Хаджи Димитър“ 0| 3261 |23.01.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3203 |22.01.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 1| 3493 |21.01.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3464 |18.01.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ