Реклама / Ads
0| 4512 |21.02.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Чепинско шосе“, кв. „Васил Левски“ Г , се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: кв. „Васил Левски“ Г
 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Домко“.

На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Народно хоро, кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Арх. Франк Лойд Райт“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Драгоман“, бл. 40 от вх. А до вх. З

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 40 вх. Д.

На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Ген. Й. В. Гурко, Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Й. В. Гуркоот ул. „Княз Александър I“ до ул. „Георги С. Раковски“

ул. „Алабин“ от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Княз Александър I

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Леге“ ъгъла с ул. „Алабин“.











На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кладенците, с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мургаш“, ул. „Чавдар“, ул. „Кладенците“, ул. „Трети март“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар“.

На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар Мутафов, „Жилищна група Зоопарк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чавдар Мутафов“ от ул. „Тодор Кожухаров“ до бул. „Симеоновско шосе“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чавдар Мутафов“ ъгъла с ул. „Тодор Кожухаров“.

На22 февруари 2018 г.(четвъртък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на бул. „Проф. Цветан Лазаров, жк. „Дружба“ 2 , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. "Обиколна", бул. "Цветан Лазаров", ул. "Мария Нейкова" и ул. Безименна пред бл. 205.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цветан Лазаров“ ъгъла с ул. „Мария Нейкова“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4270 |20.02.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4041 |19.02.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4441 |18.02.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4217 |15.02.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads