Реклама / Ads
0| 4953 |21.03.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На22 март 2018 г.(четвъртък), във връзка с почистване и ремонт на филтри на редуктори за налягане на ул. „Бреза“ и ул. „Бистришко шосе“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода“:

 от 10:00 до 18:00 часа

ул. „Просвета“, ул. „Борова гора“, ул. „Еделвайс“, ул. „Щастливеца“, ул. „Шипка“

от 09:00 до 18:00 часа

вилна зона „Бункера“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Просвета“ ъгъла с ул. „Витоша“; ул. „Бистришко шосе“ ъгъла с ул. „Юрушка църква“.

На22 март 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиевиот ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Проф. Никола Михайлов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиевиъгъла с ул. „6-ти септември “.

На22 март 2018 г.(четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Акад. Стоян Аргиров“, вилна зона „Симеоново-Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Монах Спиридон", ул. "Поветица", ул. „Красива гледка", ул. "Акад.Стоян Аргиров" от ул. "Монарх Спиридон" до № 23.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поветица“ ъгъла с ул. „Монарх Спиридон“.


На22 март 2018 г.(четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Александър Стамболийски, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“ от ул.“ Цар Борис III“ до ул. „Георги Бенковски“,

ул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Димитър Ашов“до ул.“Околовръстна“, ул. „Младост“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботевъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

На22 март 2018 г.(четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод в с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Световрачене“ – по ул. „Синчец“ от ул. „Околовръстен път“ до ул. „Железопътна“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синчец“ до жп гарата.Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството -http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4525 |19.03.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4497 |18.03.2018 . Грацията ни Катрин Тасева временно трета в Киев 0| 4912 |17.03.2018 . “Софийска вода” АД изгражда участък от канализационна мрежа в столичния квартал „Симеоново“ 0| 4747 |15.03.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО