Реклама / Ads
0| 3194 |22.08.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“

по ул. „Цар Иван Шишман“ от ул. „Славянска“ до ул. „Ген. Гурко“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „6 – ти септември“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Българска морава“ Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Българска морава“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българска морава“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

 

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран  на ул. „Св. Теодосий Търновски“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Св. Теодосий Търновски“, ул. „Йоан Екзарх“, бул. „Черни връх“, ул. „Плана планина“, ул. „Гребен планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Теодосий Търновски “ ъгъла с ул. „Лозенска планина“.

 

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Дружба“ с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Дружба“ от ул. „Зорница“ до ул. „Дунав“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба “ ъгъла с ул. „Люляк“.

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Добромир Хриз“ жк. „Яворов“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Добромир Хриз “ от ул. „Момчил войвода“ до ул. „Крали Марко“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Добромир Хриз “№33.

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Божур“ вилна зона „Симеоново - север“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Божур“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Божур“ ъгъла с ул. „Малина“.

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба  на ул. „Габрово“ жк. „Света Троица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 372 – висока зона

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 372.

На 23 август 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод  на ул. „Уошбърн“ жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Уошбърн“ №19

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уошбърн“№17.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Член на КФН поема временно „Застрахователен надзор“ 2| 3368 |21.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3075 |21.08.2018 . „Софийска вода“ завършва стратегически проект в с. Мърчаево 0| 2956 |20.08.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3322 |20.08.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ

    ДОБРО УТРО