Реклама / Ads

0| 3011 |18.09.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение в кв. „Манастирски ливади“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Васил Стефанов“ , комплекс „Елизиум“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Васил Стефанов“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с реконсрукция на уличен водопровод на ул. „Половраг“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Половраг“ между ул. „Блазна“ и ул. „Васил Левски“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Половраг“ на кръстовището с ул. „Васил Левски“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Разсадника-Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 81 и бл. 82.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 82.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“, жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Козлодуй" от ул."Софроний Врачански" до ул. "Странджа" и ул. "Антим I" от бул. "Сливница" до ул. "Козлодуй".
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Козлодуй" на кръстовището с ул."Софроний Врачански“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Инж.Георги Белов“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
жк. „Експериментален“, ул. „Инж. Георги Белов“ хлебозавод „Елиаз“, „Флорина“, „Сомат“, „Загорка“, от бл. 38 до бл. 45 включително, ул. „Самоковско шосе“ , ул. „Стадион“ №2 от бл. 1 до бл. 35 включително и ул. „Цветна градина“ № 1, №3, №5.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 27 и бл. 45.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брегалица“, кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в карето между:
ул. „Стоичко Станиславов“ , ул. „Брегалница“, ул. „Щит“ , ул. „Околовръстен път“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница“ на ъгъла с ул. „Щит“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Антим I“, жк. „Зона Б-5-3“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Антим I“ на кръстовището с ул. „Пиротска“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Сименовско шосе“, кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Симеоновско шосе“ от бул.“Г. М. Димитров“ до ул.“Асен Разцветников“, ул „Тодор Кожухаров“, ул „Лея Иванова“, ул. 455, ул. „Димитър Шишманов“, ул „Професор Васил Стоин“ и посолство на Сирия.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ на кръстовището с ул. „Димитър Шишманов“.
На 19 септември 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Шарл Шампо“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Костенски водопад“ до ул. „Акад. Георги Наджаков“
„ул. „Акад. Георги Наджаков“ и ул. „409-та“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Акад. Георги Наджаков“ на ъгъла с ул. „409-та“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3322 |16.09.2018 . Валери Божинов и Станислав Ангелов връчиха наградите на бъдещите звезди в турнира ”Децата и футболът” за купата на „Софийска вода“ 0| 3313 |15.09.2018 . Временно е спрян достъпът до справки с ЕГН в сайта на НОИ 2| 3797 |13.09.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3378 |13.09.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ