Реклама / Ads
0| 3614 |11.10.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

бул. „Мадрид“, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, бул. „Ген. Данаил Николаев“, жп гара Подуене

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Мадрид “ ъгъла с ул. „Алеко Константинов “.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с извършване на степ тест за измерване на налягането във водопроводната мрежа в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Воденичница“, ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Околовръстен път“, ул. „Радецки“, ул. „Кумата“, ул. „Севастократор Калоян“

 и района между ул. „Даскал Стоян Попандреев“, ул. „Иваница Данчев“, ул. „Севастократор Калоян“, ул. „Герганица“ и ул. „Байкал“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумата “ пред Овергаз; ул. „Герганица“ ъгъла с ул. „Десислава“.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301 жк. „Надежда“ 3, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 301, бл. 302, бл. 303

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стефан Стамболов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“ – четни номера

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стефан Стамболов“ №10.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Петър Панайотов“ Промишлена зона „Илиянци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петър Панайотов“ от Пожарната до „Яйцекооп“ и бл. 10.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 10.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Любен Каравелов“с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Любен Каравелов“ от ул. „Липите“ до ул. „Мито Войнишки“, ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“, ул. „Витоша“ от ул. „Любен Каравелов“ до ул. „Никола Петков“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любен Каравелов“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дружба“с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дружба“, ул. „Незабравка“

ул. „Боне Хаджибонев“ от ул. „Градина“ до ул. „Незабравка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба“ ъгъла с ул. „Незабравка“.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Варна“ гр. Нови Искър кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Варна“, ул. „Балкан“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Варна“ ъгъла с ул. „Балкан“.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дунавски лебед“кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дунавски лебед“ от ул. „Поп Грую“ до ул. „Станислав Доспевски“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дунавски лебед“ №20.

На 12 октомври 2018 г. (петък), във връзка с механично почистване и дезинфекция на резервоар „Шумака“ община „Панчарево“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Вилна зона „Шумака“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеоновско шосе“ и отбивката за резервоара.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3412 |10.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3479 |08.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3720 |04.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3973 |03.10.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads