Реклама / Ads
Frognews
0| 2813 |25.10.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“ гр. Нови Искър кв. „Гниляне“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Гниляне“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Христо Ботев“ ъгъла с ул.“Смолничето“.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Паренсов“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Паренсов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“

бул. „Васил Левски“, ул. „Гурко“, ул. „6-ти септември“, ул. „Граф Игнатиев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Шишман“ ъгъла с ул. „Юри Венелин“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Знание“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Знание“ – бл. 1, бл. 2, бл. 3

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: до бл. 2.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Мадрид“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 06:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Мадрид“ от ул. „Алеко Константинов“ до ул. „Черковна“(четни)

ул. „Черковна“ от бул. „Мадрид“ до ул. „Русалка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Васил Друмев“ ъгъла с бул. „Мадрид“.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момин кладенец“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Момин кладенец“ от ул. „Хан Аспарух“ до ул. „Липите“,

ул. „Кръстю Пастухов“ от ул. „Васил Левски“ до ул. „Момин кладенец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Момин кладенец“ №22.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Лесновска“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Искър“, ул. „Орфей“, ул. „Стара планина“, ул. „Минерален извор“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Реката“ ъгъла с ул. „Мургаш“.

На 26 октомври 2018 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панорамен път“ местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петко войвода“ от ул. „Панорамен път“ до ул. „Букара“

ул. „Сребриста липа“ от ул. „Петко войвода“ до ул. „Бял равнец“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Сребриста липа“ ъгъла с ул. „Петко войвода“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2791 |24.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2658 |23.10.2018 . ВОЛЕЙБОЛЕН МАЧ ВЪВ ВЪЗДУХА ОРГАНИЗИРА „СОФИЙСКА ВОДА“ 0| 2797 |22.10.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2947 |21.10.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ