Реклама / Ads

0| 3095 |19.12.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вела Чорбова“ кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Училищна“ от ул. „Христо Станишев“ до ул. „Вела Чорбова“;
ул. „Александър Невски“ от ул. „Цигов чарк“ до ул. „Христо Станишев“;
ул. „Роман“;
ул. „Христо Станишев“ от ул. „Николай Райнов“ до ул. „Свобода“;
ул. „Поручик Орозов“ от ул. „Училищна“ до ул. „Николай Райнов“;
ул. „Николай Райнов“ от ул. „Поручик Орозов“ до ул. „Сулина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Училищна“ ъгъла с ул. „Николай Райнов“.
След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.
След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Вардар“ с. Иваняне, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Иваняне
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Сава Михайлов“ от бл. 33А до бул. „Царица Йоанна“ и бл. 91, бл. 103, бл. 104, бл. 105
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Сава Михайлов“ ъгъла с ул. „Найчо Цанов“.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод във вилна зона „Американски колеж“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Малинова долина“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Климент Охридски“ ъгъла с ул. 2-ра.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „20-ти април“ кв. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Владайска“ от ул. „20-ти април“ до ул. „Ивайло“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с ул. „Ивайло“.
На 20 декември 2018 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Александър С. Пушкин“ местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Александър С. Пушкин“ от ул. „Дъбова гора“ до ул. „Маринковица“, ул. „Маринковица“,ул. „Прохлада“, ул. „Дрян“, ул. „Лунна папрат“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Маринковица“ ъгъла с бул. „Александър С. Пушкин“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Отдел Комуникации на „Софийска вода”

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3017 |17.12.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2784 |11.12.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2789 |10.12.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2756 |06.12.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ