Реклама / Ads
0| 3570 |20.03.2019 НОВИНИ

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 21 март 2019 г. (четвъртък) временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на столицата.
 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“ кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Мърфи“ до ул. „Алеко Константинов“, ул. „Алеко Константинов“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до бул. „Мадрид“ и ул. „Васил Друмев“ от бул. „Ген. Данаил Николаев“ до ул. „Марица“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №118.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул.“Цар Самуил“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Уилям Гладстон“ от бул. „Христо Ботев“ до бул. „Витоша“, ул. „Цар Самуил“ от ул. „Солунска“ до ул. „Неофит Рилски“ и ул. „Ивайло“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Цар Самуил“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Виктор Павлов“ жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 129, бл. 130, бл. 132, бл. 134, бл. 131А, бл. 131Б, бл. 131В

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Виктор Павлов“ ъгъла с ул. „Иван Хаджиенев“.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул.“Проф. Станчо Ваклинов“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Нилс Бор“ , ул. „Петър Карапетров“ , ул. „Милко Борисов“ , ул. „Проф.Станчо Ваклинов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Арсов“ ъгъла с ул. „Йордан Радичков“.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул.“Проф. Петър Шапкарев“ кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Петър Шапкарев“ , ул. „Флора Кънева“  от  бул. „Черни  връх“  до  ул. „Нелсън Мандела“  и  ул.„Нелсън Мандела“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Флора Кънева “ ъгъла с ул. „Нелсън Мандела “.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зайчар“ жк. „Света троица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Зайчар“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Пиротска“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зайчар“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул.“Незабравка“ с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Георги Никифоров", ул. "Свежест", ул. "Кокиче", ул. "Училищна", ул. "Искър", ул. "Офрей", ул. "Реката".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Никифоров“ ъгъла с ул. „Свежест“.

 

На 21 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ от № 3 до № 1, бул. „Патриарх Евтимий“ № 35 и Първа Многопрофилна Болница за активно лечение

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Патриарх Евтимий“ ъгъла с ул. „Проф. Фритьоф Нансен“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3638 |18.03.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3754 |15.03.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3808 |14.03.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3605 |12.03.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads