Реклама / Ads

0| 3015 |21.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул.“Патриарх Евтимий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Патриарх Евтимий“, бул.„Витоша“,  пл. „Атанас Буров“,  ул. „Княз Александър I“, ул. „Генерал Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Граф Игнатиев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Неофит Рилски“.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Корал“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 3, бл. 4, бл. 1Б,  ул. „Роглец“ № 17, ул. „Гео Милев“ от ул. „Слатинска река“ до ул. „Кривина“ и ул. Кривина.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 2А.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Георги Софийски“ Център район „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Константин Иречек" от ул. „Даскал Манол“ до ул. „Яков Крайков“ – четни номера

ул. „Виктор Григорович“ №1

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Константин Иречек“ ъгъла с ул. „Абоба“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пиротска“ ъгъла с ул. „Антим I“.

На 22 март 2019 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул.“Чавдар Мутафов“ кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чавдар Мутафов“ от ул. „Екатерина Ненчева“  до  бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Тодор Чипев“, ул. „Лиляна Паница“

ул. „Тодор Кохужаров“  от  ул. „Чавдар Мутафов“  до  бул. „Симеоновско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тодор Кохужаров “ ъгъла с ул. „Чавдар Мутафов “.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3056 |20.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3154 |18.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3273 |15.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3217 |14.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ