Реклама / Ads

0| 3238 |25.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 26 март 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул.“Патриарх Герман“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Димитър Миленков“
кв. „Врана Лозен“
Жандармерия, резиденция „Врана“, стопанство „Врана“
кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Яна .
С понижено налягане на водата ще бъдат: кв. „Ботунец“ и с. Горни Богров.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Яна – пред кметството; кв. „Сеславци“ – пред кметството; кв. „Кремиковци“ – на центъра.
На 26 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул.“Велчо Атанасов“ жк. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Кадин връх“, ул. „Георги Пеячевич“ от ул. „Юндола“ до ул. „Гълъбец“, ул. „Велчо Атанасов“ от ул. „Кадин връх“ до ул. „Бричебор“, ул. „Добромирка“, ул. „Гълъбец“ от бул. „Ситняково“ до ул. „Георги Пеячевич“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов “ ъгъла с ул. „Кадин връх“.
На 26 март 2019 г. (вторник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дончо Ватах“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Дончо Ватах “ от ул. „Макгахан“ до ул. „Клисура“
ул. „Клисура“ от ул. „Ангел войвода“ до ул. „Уошбърн“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дончо Ватах “ ъгъла с ул. „Макгахан “.
На 26 март 2019 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старата върба“ гр. Нови Искър кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Летец“, ул. „Иван Вазов“, ул. „Искърско дефиле“, ул. „Хаджи Димитър“ и района между ул. „Банска“ ул. „Зенит“ и ул. „Стое Джуров“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър“ ъгъла с ул. „Банска“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от гр. Нови Искър 0| 3223 |24.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3068 |21.03.2019 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3131 |20.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3212 |18.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ