Реклама / Ads

0| 3175 |27.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Дойран“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка гора“ ъгъла с ул. „Кюстендил“.
На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Елемаг“ жк. „Изгрев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Елемаг“ от ул. „Незабравка“ до ул. „Жетварка“, ул. „Самоков“ №78 и №80
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Елемаг“ ъгъла с ул. „Русаля“.
На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чумерна“ Център, район „Оборище“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Росица“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „Дунав“
ул. „Чумерна“ от ул. „Искър“ до ул. „Росица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Росица“ №21.
На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи на ул. „Ветрен“ жк. „Люлин“ 9, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Сливница“ от ул. „Бръшлянска низина“ до ул. „Беравица“ южно платно, ул. „Ветрен“, ул. „Беравица“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Сливница“ ъгъла с ул. „Беравица“.
На 28 март 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Младен Павлов“ жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Цариградсо шосе“ от ул. „Георги Марков“ до ул. „Николай Ракитин“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цариградсо шосе“ №47.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3147 |26.03.2019 . Заместничката на Цачева временно сяда в министерското кресло 9| 3382 |25.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3224 |25.03.2019 . ”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от гр. Нови Искър 0| 3203 |24.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ