Реклама / Ads
Frognews
0| 3108 |28.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 29 март 2019 г. (пeтък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Яков Крайков“ Център, район „Красно село“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Константин Иречек“, бул. „Ген. Едуард Тотлебен“, бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Даскал Манол“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Пенчо Славейков“ ъгъла с ул. „Лайош Кошут“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чучулига“ жк. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Чучулига“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Чучулига“ ъгъла с ул. „Майор Горталов“.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Петър Делян“ жк. „Яворов“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Петър Делян“ от ул. „Крали Марко“ до ул. „Чавдар войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Петър Делян“ №6.

На 29 март 2019 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Галилео Галилей“ жк. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лидице“ от ул. „Галилео Галилей“ до ул. „Александър фон Хумболт“, ул. „Галилео Галилей“ №32

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Лидице“ ъгъла с ул. „Александър фон Хумболт“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3000 |27.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2984 |26.03.2019 . Заместничката на Цачева временно сяда в министерското кресло 9| 3147 |25.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3034 |25.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ