Реклама / Ads

0| 3304 |31.03.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Райна Княгиня“ кв. „Сеславци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Сеславци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на площада.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Златишки проход“ жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Златишки проход“ от ул. „Нишава“ до ул. „Траянова врата“

по ул. „Златни врата“ от ул. „Котленски проход“ до ул. „Орехова гора“, ул. „Косово поле“, бл. 87

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Златни врата“ ъгъла с ул. „Косово поле“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владайска“ Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Владайска“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Ивайло“

по ул. „Тодор Бурмов“ от ул. „Владайска“ до ул. „Дамян Груев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владайска“ ъгъла с бул. „Христо Ботев“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ворино“ жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Ворино“ от ул. „Кюстендил“ до ул. „Царево село“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ворино“ ъгъла с ул. „Царево село“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Панега“ жк. „Триъгълника – Надежда“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Панега“ от ул. „Иван Мърквичка“ до ул. „Мрамор“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Панега“ ъгъла с ул. „Мрамор“.

На 01 април 2019 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Владимир Минков - Лотко“ кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 512

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Владимир Минков - Лотко “ №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3279 |28.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3155 |27.03.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3128 |26.03.2019 . Заместничката на Цачева временно сяда в министерското кресло 9| 3348 |25.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ