Реклама / Ads

0| 3251 |17.04.2019

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 17 април 2019 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Поглед“ вилна зона „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Поглед“, ул. „Люлински поток“, ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“, ул. „Буен поток“

по ул. „Равнище“ в участъка от ул. „Дъга“ до ул. „Поглед“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дъга“ ъгъла с ул. „Пладнище“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод на ул. „Альовица“ с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Борова гора“, ул. „Васил Левски“, ул. „Половраг“, ул. „Караджин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Иван Пешев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тeзи инвестиционнr проектr клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Камчия“ жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Мъдрен" от ул. "Ген. Георги Тановски" до ул. "Александър Момчев"

ул. "Камчия" от ул. " Слатинска" до ул. "Ген. Георги Тановски"

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Камчия“ ъгъла с ул. „Мъдрен“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Вечерница“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. "Вечерница", ул. „Искърско дефиле“, ул. „Чавдар войвода“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:на площада на ул. „Вечерница“ ъгъла с ул. „Търговска“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Искър“ с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Балабана“, ул. „Римска ракла“, ул. „Тодор Радунчев“, ул. „Стара река“, ул. „Розова градина“, ул. „Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Искър“ ъгъла с ул. „Минзухар“.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кочо Честименски“ жк. „Хаджи Димитър“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 113.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга на бл. 113.

На 18 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Труд“ кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Труд“, ул. „Люлинска“ от № 10 до ул. „Стоичко Станиславов“, ул. „Перла“ от ул. „Люлинска“ до ул. „Воденицата“ и ул. „Воденицата“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлинска“ ъгъла с ул. „Перла“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3268 |17.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3165 |16.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3296 |15.04.2019 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3272 |14.04.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ