Реклама / Ads

0| 3132 |11.11.2019 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на водопроводно съоръжение в кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Кремиковци“, кв. „Сеславци“, с. Желява, с. Яна

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред затвор „Кремиковци“.

 

На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 16 -та с. Долни Богров, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

с. Долни Богров

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.1-ва №35.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 12 ноември 2019 г. (вторник), във връзка с ремонт на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ вилна зона „Врана-Лозен-Триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Стар лозенски път“, бул. „Цариградско шосе“ от  № 164  до № 268 и  бул. „Цариградско шосе“ от № 361  до  № 433 и „Институт по генетика  на растенията“ на ул. „Околовръстен път“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Стара планина“ ъгъла с ул. „Пирин“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 3156 |05.11.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Малинова долина“ . 0| 3152 |04.11.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Банишора“ . 0| 2987 |29.10.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Овча купел“ . 0| 3149 |28.10.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Овча купел“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ