Реклама / Ads
3| 5370 |30.10.2019 НОВИНИ

Соня Момчилова: Хората, които взимат обществените поръчки стават общински съветници

.
Соня Момчилова
Как е възможно един кмет с два мандата, довел Велико Търнова до разруха и не е направил абсолютно нищо, да бъде избран. Там няма нито един тротоар. Всичко са лунни пейзажи. В този град няма дирекция за реставрация на паметниците на културата. Това каза възмутена пиар експертът Соня Момчилова пред Люба Кулезич по Евроком.
 

Като пиар в екипа на Весела Лечева-кандидат за кмет на Велико  Търново, тя разказа:  Къщите се реставрират с боя, която не позволява да дишат. Скоро ще паднат с ужас. Как е възможно град на 21-во място по посещаемост. Въздухът е отровен. Нищо не се прави в посока на туризма. Няма единен градоустройствен план. Всичко интуитивно се контролира в този град.

 

Хората казват, че винаги там е имало робовладелци и роби. Не съм допускала, че този човек, който е подложил градът на унищожение, бе избран. Премиерът кацна с хеликоптер. Разходи кмета на задната седалка на джипа си обясни как е направил беседка с министерско постановление. Премиерът дойде да открие отсечка, чиято настилка е хубава, но не са предвидили водопровод. Сега ще разкопават.

 

Страхът до такава степен е сковал хората.  Витае обреченост и предопределеност.  Те не идват на срещите, за да не ги види някой и да каже. Огромен кич и бутафория са восъчните фигури,  а в същото време стените на Царевец се рушат. Кич и бутафория. Хората, които взимат обществените поръчки стават общински съветници.

 

Пиар експертът Весислава Танчева допълни: Името на този град е Цветановград. От 2013 година положението ескалира. Става все по-вулгарно и нагло. Велико Търново е еманация на това, което свърши Цветанов в изборния процес.  Това, което каже местният дерибей, това става. Има местно съешаване между ГЕРБ и ДПС. Много е модерно да се застане на екран и да кажат как водят чиста кампания. Това са глупости на търкалета.

 

Работи подмолна кампания. Резултатът на активността не стигна 50 процента.  На следващите изори тези 42 процента ще ни се струва рай.  Имаме отвращение от политическия процес. Изборният кодекс набутва лапача в парламента. Влязохме в цикъл на самовъзпроизвеждаща се корупция. Масово хората са корумпирани. Обикновените хора са корумпирани. Не само циганите продават гласовете си. За заможните българи цената е 150 лева. За балотажа и на мен ми е трудно да избера между чумата и холерата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 16187 |28.10.2019 Соня Колтуклиева: Борисов прекали, наричайки Мая Манолова кукувица . 29| 17145 |24.10.2019 Това са хората, които се появиха пред ВСС, за да защитят Иван Гешев /снимки/ . 2| 3923 |07.10.2019 Сидеров се закани да съди хората, които са го спрели от участие в ”Панорама” . 1| 4524 |30.09.2019 Тервел Пулев: Хората, пътували с Борис Станчов, са знаели за тази измама.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads