Реклама / Ads
38| 7730 |27.08.2014 НОВИНИ

Социалисти пред Фрог: К. Николова и Д. Дъбов колят и бесят в БСП

.
Проблемите в листите на БСП идват от техния нов лидер Михаил Миков, категорични са социалисти. Бившият председател на НС е обхванат от реваншизъм и сега чрез подредбата в листите си отмъщава на хората, които не са го подкрепили, смятат бивши червени депутати.
 

Миков си го избра статуквото. Той стана председател заради двама души – Катя Николова и Димитър Дъбов. Двамата се затварят и редят листите, повдигат завесата хора от Позитано 20 пред Фрог нюз. Освен това лидерът на БСП настройвал едни срещу други приятели съпартийци. Ангел Найденов и Борислав Гуцанов, които са първи дружки, се хванали за гушите заради първото място на бившия военен министър. От кадруването на Миков пострадал и Красимир Янков, който е сложен чак на четвърта позиция. „Краси беше гласуван от Областния съвет да бъде номер 1, но шефът не зачете думата на местните”, коментират варненски социалисти.  

 

Лидерът на БСП толерира хора, които нямат никаква парламентарна култура. Такива са Евгени Узунов и Димитър Горов и съответно са напред в листите, посочват бивши депутати.  „При Станишев толкова скандали не сме имали по листите. В момента има комунисти, които никой не ги е чувал. Поне на Сергей бяха предложенията атрактивни”, правят сравнение от централата на БСП.

 

50% от Националния съвет са служители на „Позитано”. Има препокриване на изборни и платени длъжности в БСП. Веднъж е на работа на „Позитано” и получава 1000 лева заплата, втори път е член на Националния съвет, където е изборна длъжност, трети път е делегат на конгреса. Логично е да защитава статуквото, тъй като получава заплата от статуквото. И на онези изборни длъжности на които, трябва да гласува по съвест, но той не може да го направи, защото е на заплата, разясняват от къде идват проблемите в БСП запознати.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 7515 |27.08.2014 С. Ангелов пред Фрог: Сложиха ме на 15-то място в листата на 23-ти МИР . 0| 4640 |27.08.2014 БАБХ пред Фрог: Смъртта на животните в зоопарка ясна другата седмица . 11| 5249 |26.08.2014 Б. Цветков пред Фрог: 160 млн. лв се отклоняват към "котараци" . 0| 4663 |26.08.2014 Шефът на зоопарка пред Фрог: Може да отворим още в петък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads