Реклама / Ads
4| 5739 |02.10.2007 НОВИНИ

В Созопол искат втори мандат за „желязната лейди" Веска Караманова

.
Една община и един кмет, които са доказали, че могат да се развиват и вървят напред, независимо от политическите и икономическите ситуации. Това са Веска Караманова и Созопал, смята депутатът от ВМРО и зам.-шеф на партията Бойко Ватев.
 
Според него Карамонав е безспорен фаворит за кметското място, защото созополчани я познават и знаят, че държи на всяка своя дума и обещание. Созопол винаги е привличал десетки хиляди туристи от страната и чужбина със своята невероятно артистична отмосфера, а кот се прибави към това и управлението на „желязната лейди" нещата добиват наистина европейски вид, котегоричен е Ватев.

sozopol.jpgНа жителите на община Созопол им е лесно на тези избори, защото има изявен фаворит, който превъзхожда останалите кандидати. Става дума за Веска Караманова, която с действията си и с идеите си изпреварва времето, е мнението пък на лидерът на Движение за социален хуманизъм Ивайло Зартов. Според него получаването на сертификат за повишаване на кредитния рейтинг на община Созопол е доказателство за икономическия подем и инвестиционен бум в общината. Каквото и да си говорим, подобно нещо се постига единствено със строга организация, ясни планове за бъдещето и визия за нуждите на хората и общината, категоричен е Зартов.

Веска управлява вече четири години, не всичко е било по мед и масло, но тя знае болките и нуждите на хората, знае и как да ги реши, споделя Николай Димитров от Созопол. Според него докараните от кметицата инвестиции неминуемо подобряват живота на всеки един от жителите на общината. Димитров и още неколцина негови приятели, с които разговаряхме смятат Веска за подходящ кмет поне за още един мандат, защото не се изхвърляла с празни обещания, не предлагала „светли бъднини", а работела крачка по крачка градът да върви напред. 

Невероятно е колко бързо се порменя градът, колко много неща са направени през последните години. Очевидно екипът на г-жа Веска Каранова знае точно какво трябва да се направи и как да го направи. Това е мнението на представителите на южнокорейския концерн „Хюндай" за Изпочна Европа, които няколко пъти през последните две години посещават Созопол, където провеждат някои от най-важните си бизнес срещи.

Зад кандидатурата на Веска Караманова застават ДСХ, БСП, НДСВ, ВМРО, ЗНС и партия Българска социалдемокрация на Александър Томов. Местните хора обаче я възприемат акто мажоритарен кандидат, защото съдят по направеното досега и вярват, че и в бъдеще Караманова ще направи всичко по силите си за просперитета на община Созопол. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5165 |02.10.2007 Двойни пари искат министерства и ведомства за догодина . 3| 5840 |27.09.2007 Созопол настига Кувейт по темпове на развитие на местната икономика . 1| 6408 |18.09.2007 Натискат ни за сапьори в Афганистан и Ирак и за още войници в Босна и Херцеговина . 11| 5076 |04.08.2007 Медсестрите искат политическо убежище във Франция, тук се тормозели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads